Home » «Jeg elsker naturen» – en interessant konkurranse med interessante premier

«Jeg elsker naturen» – en interessant konkurranse med interessante premier

by Connie Nielsen

Hobbyfotografer har muligheten til å teste ferdighetene sine. Som en del av Eco-Change Leaders-prosjektet starter konkurransen «Jeg elsker naturen» om kort tid.

Foto: pixabay.com

University of Finance and Management i Białystok og Foundation Centre for Initiatives for Society innenfor prosjektet med tittelen Eco-Change Leaders finansiert av Island, Liechtenstein og Norge fra EEA Grants innenfor Active Citizens – Regional Fund Program arrangerer en fotokonkurranse “ I love nature «. Tiltaket retter seg mot alle hobbyfotografer, det vil si alle som liker å ta bilder på fritiden.

De som er interessert i å delta i konkurransen må ta et bilde innen 4. september som viser hvor mye du elsker naturen, landskapet, dyrene eller området der du tilbringer ferien. Bildet bør publiseres på Instagram- eller Facebook-kontoen din og merkes som følger: # KochamNaturę #LiderzyEkoZmian #FundacjaFCIS #WSFiZBialystok.

Juryen velger ut de 10 beste bildene fra de publiserte bildene.

Attraktive premier og billetter til restauranter, kinoer og konserter venter på vinnerne.

Konkurransen er kun åpen for amatørfotografer og er ikke åpen for alle som driver eller har drevet en fotograferelatert virksomhet eller for tiden er fotograf.

Leaders of Eco-Change-prosjektet foregår i regi av BiałystokOnline.

You may also like

Leave a Comment