Home » Jeg var 2 sekunder fra min egen død. Skremmende ulykkesvideo

Jeg var 2 sekunder fra min egen død. Skremmende ulykkesvideo

by Catherine Monroe

Hendelsen skjedde torsdag 20. juli 2023, rundt klokken 16 på provinsvei nr. 175 i Mielenko Drawski. Ifølge politiet kjørte en bil ut av sideveien og kolliderte med en lastebil i bevegelse.Denne informasjonen er gitt i et intervju med TVN24 av en yngre aspirant, Karolina Żych, pressevakt ved distriktspolitiets hovedkvarter i Drawsko Pomorskie.

Lastebilsjåføren mistet kontrollen over kjøretøyet, gikk av veien, unngikk så vidt trærne og stanset på et jorde. Betongplatene han bar lå spredt.

Heldigvis døde ingen av de involverte i ulykken. Offeret, føreren av en Hyundai-bil, fikk hjelp fra redningsmannskapet og ble fraktet til sykehus med en skulderskade.

Alt dette ble fanget opp av dash-kameraet til Krzysztof Wiśniewski, som kjørte i motsatt retning av lastebilens kjøreretning. Opptaket viser at føreren av personbilen ikke sakket ned før krysset og bokstavelig talt ble sittende fast sidelengs i lastebilen. Det er umulig å forklare hvorfor føreren av Hyundai oppførte seg som han gjorde.

Krzysztof stoppet noen meter fra der lastebilen kjørte av veien. Han sier at han følte at han fikk et nytt liv og tilskriver det forsynet. Nå vil han advare andre sjåfører om lignende farlige situasjoner ved å dele opptaket med andre.

Oppførselen til gjerningsmannen ved rattet i Hyundai reiser spørsmål og er foreløpig ikke avklart på noen måte. I tillegg mener Krzysztof at lastebilen med en enorm last av betongplater også kjørte for fort gjennom tettstedet.

At alle de involverte i ulykken kom seg ut av bilene for egen damp, grenser imidlertid til et mirakel.

Denne ulykken, som skjedde 20. juli 2023, er en påminnelse til oss alle om å være mer forsiktige på veien og følge trafikkreglene. Livet er for skjørt til å undervurdere verdien.

Nedenfor er opptaket av hele arrangementet på Krzysztofs dash-kamera:

You may also like

Leave a Comment