Home » Joanna Opozda fikk ikke komme inn på Kraków-kafeen. Hvorfor?

Joanna Opozda fikk ikke komme inn på Kraków-kafeen. Hvorfor?

by Gunnar Garfors

Skuespilleren og kjendisen Joanna Opozda tok til sosiale medier for å klage over at hun ikke ble sluppet inn på en av Krakóws unike kafeer. Det viser seg imidlertid at det var grunner til dette.

Joanna Opozda dro til Kraków med sønnen. På sosiale medier fortalte hun om sin første togreise sammen, hvor de blant annet leste bøker.

Under besøket til hovedstaden i Lillepolen bestemte skuespillerinnen seg for å ta sønnen med til en unik kattekafe i sentrum av Kraków. Det viste seg imidlertid at de ikke kunne gå inn på dette stedet.

Noen anbefalte dette stedet til meg. Dessverre slapp de oss ikke inn. De tillater ikke barn, så jeg vil ikke anbefale det til andre mødre. Vi gikk 30 minutter – hun klaget på Instagram over forholdet sitt.

Av dette følger det at selv anerkjennelsen av skuespillerinnen – for tiden en av de mest kjente polske skuespillerinnene i den unge generasjonen – ikke hjalp.

Joanna Opozda skjønte imidlertid raskt årsaken til at hun ikke fikk gå til stedet der det er fantastiske katter.

I den neste rapporten sa hun: «Vini er bitteliten, eldre barn kan definitivt komme inn, jeg spurte ikke hvilken alder. Du kan sikkert ringe for å sjekke,» bemerket skuespillerinnen.

Og ja, bare gå inn på denne populære kafeens nettside for å finne informasjonen: «Vi tar imot barn i skolealder, mot fremvisning av ID».

Cat cafe – et sted hvor du kan drikke deilig kaffe, smake på hjemmelagde bakverk og være i selskap med vennlige katter.

Doda danset med Dariusz fra Łącko på Krupówki Street. spille…

***
Joanna Opozda er utdannet ved skuespilleravdelingen til PWST im. Ludwik Solski i Kraków (2015)[1]. Rollen som Jowita Kaczmarek i TV-serien First Love brakte henne landsomfattende popularitet (2011-2012, 2014-2018). I tillegg til skuespill, modellerer han.

Hun er datter av Dariusz og Małgorzata Opozd. Han har en yngre søster, Aleksandra. 7. august 2021 giftet hun seg med Antoni Królikowski, som hun har en sønn med, Vincent (født 22. februar 2022). De skilte seg før sønnen ble født.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment