Home » Jordan Belfort, fortsatt ulven, elsker Crypto Now

Jordan Belfort, fortsatt ulven, elsker Crypto Now

by Peter Østbye

Noen timer senere avsluttet gruppen til middag på Carbone, en eksklusiv italiensk restaurant i Miami Beach hvor Mr. Belfort spiser opptil to ganger i uken. Mens de spiste kaviar og rigatoni, fortalte noen av gjestene historier om sin egen utskeielse; Det viste seg at Mr. Belfort ikke var den eneste ulven i rommet. To gjester diskuterte mekanismer for å forfølge yngre kvinner uten å risikere å bli fanget i en «sukkerbarnssituasjon». Noen spekulerte i hvordan en driftig strippeklubbeier kunne innlemme NFT-er i virksomheten sin.

Talk vendte seg snart til en klubb i Japan hvor kvinner sies å boltre seg med blekkspruter. Mr. Belfort ville vite mer: Var kvinnene i Japan vakre? Senere viste han gruppen en iPhone-video han tok på en bar med S-og-M-tema som viser servitriser som pisket kunder.

Artem Bespaloff, administrerende direktør i kryptogruveselskapet Asic Jungle, lente seg over bordet for å beskrive sin personlige konvertering til The Way of the Wolf. Han sa at han planla å studere medisin etter å ha funnet en kopi av The Wolf of Wall Street på biblioteket.

«Jeg sa: «Det er det jeg vil gjøre»,» minnes Mr. Bespaloff. — Det endte med at jeg stjal boken fra biblioteket.

«Så jeg hadde god innflytelse,» sa Mr. Belfort og ler. Likevel, sier han, angrer han på oppførselen sin den gangen – det var feil, og han kunne blitt enda rikere hvis han ikke hadde brutt loven. «Jeg savnet internettboomen,» sier han. «Jeg ville ha tjent 100 ganger mer penger.»

«Vel,» svarte Mr. Bespaloff, «du er i krypto nå.»

«Du lever og lærer,» sa Mr. Belfort.

You may also like

Leave a Comment