Home » Juleinnsamlinger på DUKA. Retter og dekorasjoner kun nå med rabatt

Juleinnsamlinger på DUKA. Retter og dekorasjoner kun nå med rabatt

by Peter Østbye

Festlige servise- og dekorasjonskolleksjoner har dukket opp i DUKA-butikkene. Det danske merket har utarbeidet en rekke nye produkter for sine kunder. De gjør feiringen av den kommende julen enklere og lar deg dekorere hjemmet ditt vakkert. Først nå er alle juleprodukter tilgjengelig med attraktive rabatter. Dette er en unik mulighet til å gjøre julehandelen for mindre.

Juleutstyr

To nye servisekolleksjoner med julemotiv har dukket opp i DUKA-butikkene:

Den første nyheten er den nordiske samlingen. Skålene i denne serien er laget av fint porselen og belagt med mønstre direkte fra det frostklare nord. I hvite, røde og marineblå toner er de dekket med mønstre som fra julegensere. Så de er varme, upretensiøse og utrolig koselige. Formene på selve rettene er enkle og funksjonelle. I tillegg til tallerkener og kopper inkluderer serien også bakeformer og til og med tekstiler.

Den andre servisekolleksjonen har også en skandinavisk estetikk, men i en mye mer subtil utgave. I midten av den monokrome dekorasjonen står en stolt hjort. Den nøye tegnede silhuetten ser usedvanlig elegant ut mot en lys bakgrunn. Fatene er laget av steintøy og passer perfekt til hverdags.

Jule dekorasjoner

I tillegg til juleretter tilbyr DUKA-markedene interessante og originale dekorasjoner. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot:

Nisse er julenisser eller nisser som er en del av folkekulturen i Danmark og Norge. Der er de et av de viktigste julesymbolene. Nisser passet hus og tun om natten når vertskapet sov. Men du kan også bli opprørt. De er alltid representert som små dvergfigurer. De har store, vanligvis røde, hatter som dekker øynene og langt grått skjegg. Nisse-kolleksjonen inkluderer disse juleskapningene i form av figurer og juletrehengere.

Tepper, puter, tepper eller duker er et viktig element i julepynten. De sørger for en varm og koselig atmosfære og lar deg kjenne julestemningen i hver krik og krok.

Stearinlys er en viktig julepynt. De bringer glamour og en romantisk atmosfære til interiøret. I DUKA-butikkene finner du et stort utvalg av lys med festlige former og dufter. Tilbudet inkluderer også en unik lysestake i form av et juletre for telys.

Les også:


You may also like

Leave a Comment