Home » Kamper i burgerbransjen. Vil rivalen effektivt konkurrere med tømmerhoggeren?

Kamper i burgerbransjen. Vil rivalen effektivt konkurrere med tømmerhoggeren?

by Gunnar Garfors

Den svenske gatekjøkkenkjeden bestemte seg for å utfordre den største aktøren på markedet og introdusere en burger med det velkjente navnet Rywal i sine polske filialer. Den nye retten fra Max Premium Burgers finnes i tre versjoner: med biff, biff og bacon og en vegetarisk versjon med plantebasert biff.

Riwal – det er navnet på det nye produktet/bildet fra Max Burgers. Max burgere

Vi har gjort det bedre – sier Max Burgers og presenterer et nytt produkt

Vi tror det fortsatt er mye arbeid som gjenstår i hurtigmatindustrien, spesielt når det kommer til smak. Vi er ikke redde for å si at vi ligger foran konkurrentene i denne forbindelse og denne høsten tilbyr vi den beste burgeren som er tilgjengelig på det polske markedet. Jeg tror vi med sikkerhet kan si: «Vi gjorde det bedre,» kommenterer Richard Bergfors, administrerende direktør i MAX Burgers.

Hvor mye koster en ny burger?

En ny rett servert hos en svensk kjede kan overraske burgerfans med sitt originale valg av ingredienser. Hver av Rywals tre versjoner inneholder en original saus med BBQ dip, tilberedt basert på det svenske tranebæret kalt tyttebær. I tillegg inneholder alle tre versjonene av Premiere Burger stekt mozzarellaost, cheddarost, rødløk, salat og kreolsaus. Det hele var pakket i MAXs egen Frisco-rull.

Avhengig av alternativet valgt av kunden, starter burgerprisene fra PLN 23,95 og faste priser starter fra PLN 31,95.

Rywal vil være tilgjengelig i polske Max Burgers-restauranter fra 15. november.

Vil Italia forby cellekjøtt?  Du har støtte fra den polske kommissæren

MAX burgere ble grunnlagt i Gällivare i 1968 av Curt Bergfors og Britta Andersson og har utviklet seg fra en liten burgerstand i Nord-Sverige til en internasjonal kjede med restauranter i Sverige, Polen, Norge, Danmark og Egypt. Bærekraft er en naturlig del av selskapet. MAX var den første restaurantkjeden i verden som begynte å merke sin meny med klima i tankene i 2008. Siden 2006 har Fair Distribution Foundation donert 7–10 % av MAXs årlige nettofortjeneste for å bekjempe fattigdom.

Drwal's Burger på McDonald's fra 8. november.  Hvor mye er?

Du ser etter et lager til leie. Se annonser på PropertyStock.pl

You may also like

Leave a Comment