Home » Kan være det største showet i Norge gjennom tidene. Ruter advarer

Kan være det største showet i Norge gjennom tidene. Ruter advarer

by Thure Lindhardt

Søndag spiller Rammstein på Bjerke løpebane, til tross for formaningene fra folkevognorganisasjonen Ruter. Neste søndag er det normalt at over 60.000 personer trekker til Bjerke joggebane for å se det tyske metalbandet Rammstein.

– Dette blir det største showet i norgeshistorien, med mulighet for at du diskuterer observatører og omfanget av showet, forteller Mark Vaughan i All Things Live, som er koordinator for showet, til Dagbladet .35.000 beboere
Ikke desto mindre er ikke alle like begeistret for anledningen – og ikke på grunn av støynivået i en region som normalt har 35 000 beboere.

Ruter er blant personene som har noen alvorlige bekymringer. Først advarte de mot showet.

– Ruters begynnelsesetappe har vært å foreslå at en så enorm begivenhet ikke arrangeres på Bjerke racerbane. Dette med bakgrunn i at det ikke er noen stiftelse i nærheten for å forplikte slike enorme grupper, sier Øystein Dahl Johansen, pressekontakt i Ruter.

Støttet av politiet
Politiet bekrefter også overfor avisen at de anser offentlig kjøretøy som den muligens største testen. De har etter hvert godkjent søknaden om showet, ufullstendig basert på tidligere møter med koordinatoren All Things Live. Vi gir vårt aller beste for å sette opp naboene og regionen for showet. Vi har hatt samlinger med naboene og har ønsket dem velkommen til datainnsamlinger for å gi mening om hvordan vi frakter enkeltpersoner til og fra Bjerke, uttrykker Vaughan i All Things Live til Dagbladet.

Koordinatoren komponerer likeledes på sine Facebook-sider at det er satt opp ulike transporttransporter som konsertdeltakere kan kjøpe billetter til.

«Vi anbefaler at dette uten tvil er den enkleste måten å komme seg til og fra Bjerke Travbane på. Det er mange personer som skal til og fra området denne dagen, og det er eksepsjonelt begrensede grenser for vanlige offentlig kjøretøy. » skriver de på Facebook-siden for showet.

You may also like

Leave a Comment