Home » Kjærlighetshistorien til TIX og Efendi eller When Eurovision donerer mer enn bare musikk | Navn

Kjærlighetshistorien til TIX og Efendi eller When Eurovision donerer mer enn bare musikk | Navn

by Thure Lindhardt

Den norske utøveren TIX nevnte til og med i flere intervjuer at han er stor fan av representanten for Aserbajdsjan Efendi. Ikke bare sangen «Mata Hari», men Efendi selv ble kastet ut av hodet.

TIX prøvde hvert øyeblikk å imponere henne. Han dedikerte mange romantiske sanger til sin sympati. En stund var kunstnerens innsats mislykket. Imidlertid klarte den iherdige TIX å binde aserbajdsjanerne. Nordmannen fikk svar – jentas oppmerksomhet og til og med gaver.

Dessverre møttes ikke rollebesetningen ansikt til ansikt. Det kunne de ha endret på på det turkise teppet ved åpningsseremonien til Eurovision Song Contest. Men da ingen våget å ta det første skrittet, forble de uskadd.

Tålmodighetspokalen er også fylt for Eurovision-fans. Ute av stand til å se sine elskede sangere lide, bestemte Internett-brukere seg for å hjelpe dem ved å dele notater, tegninger og historier fra Efendi og TIX på sosiale nettverk.

Til slutt bestemte TIX seg for å ikke vente lenger og ble oppfordret av den svenske representanten Tusse til å ta Efendi ut på en date. Den norske drømmen har gått i oppfyllelse!

Etter det kommuniserte skuespillerne oftere og oftere, TIX Efendi presenterte flere buketter med blomster.

I forkant av den store finalen i Eurovision delte den norske representanten en video om kjærlighetshistorien mellom de to.

Du kan se den her:

VIDEO: TIX & Efendi – Eurovision-kjærlighetshistorien


Nok en gang, forhåpentligvis for siste gang, møttes TIX og Efendi i den store finalen i Eurovision. Etter at italienerne ble annonsert som vinnere av sangkonkurransen, fanget de to kameraene festen og kommunikasjonen. Ramūnas Zilnys, som kommenterte Eurovision-programmet, gjorde også publikum oppmerksom på dette.

You may also like

Leave a Comment