Home » Kjenn publikum og øk antall donasjoner – artikler

Kjenn publikum og øk antall donasjoner – artikler

by Catherine Monroe

Når du har tenkt på hva som betyr mest – publikummet ditt – er det tid for neste trinn. Det er på tide å velge kanalene du vil kommunisere på. Det er også verdt å tenke på hvordan du unngår informasjonsbombardement eller overbelastning av publikum.

Teknologiutviklingen har gitt oss mange muligheter til å innhente informasjon. Vi kan velge mellom et veldig stort utvalg av ulike verktøy. Imidlertid har hver type kanal sitt eget formål og stil som er verdt å vurdere. Her er noen eksempler:

  • epost markedsføring: fungerer best med lengre innhold eller mye informasjon. For eksempel gir lanserings-e-posten for den siste innsamlingsaksjonen givere muligheten til å handle nå eller lese den alene.
  • SMS markedsføring: Tekstmeldinger har sine begrensninger når det gjelder antall tegn. Derfor er denne kanalen best egnet for kortfattede og presserende meldinger. Mottakere leser ofte meldingen innen 3 minutter etter sending. Trenger du plutselig flere frivillige på arrangementet ditt? SMS kan være et utmerket valg.
  • sosiale medier: er det perfekte stedet å levere meldinger om et bredt spekter av emner som appellerer til både nåværende og nye givere. Å dele vakre historier og bilder av organisasjonens aktiviteter kan være en god – og svært engasjerende – løsning for sosiale medier.
  • kommunikatører: Vi finner unge mottakere på de stadig mer populære budbringerne. Deling av informasjon om et spesifikt emne og den mer samtalestrukturen til plattformen lar deg bygge et dypere forhold til brukerne dine.

You may also like

Leave a Comment