Home » Kompromiss fra et medlem av innbyggerkoalisjonen. Han vet ikke hvor Norge og Sverige er – Nyheter fra Polen og verden – Stefczyk.info

Kompromiss fra et medlem av innbyggerkoalisjonen. Han vet ikke hvor Norge og Sverige er – Nyheter fra Polen og verden – Stefczyk.info

by Connie Nielsen

Katarzyna Lubnauer, medlem av innbyggerkoalisjonen, ønsket å ta et oppgjør med regjeringen og gjorde seg til narr i prosessen. Ved å legge ut innlegget på Twitter viste hun fullstendig uvitenhet. Det viste seg at politikeren som vil styre Polen ikke en gang vet hvor de europeiske landene ligger og hvilke av dem som tilhører EU. Og hun ville være morsom.

– Stakkars nordmenn, de fyller bare 23 ganger, og polakker til og med 12 (nå trolig enda mindre) for en gjennomsnittslønn – skrev nestlederen og la til en graf som viser hvor mye bensin som kan kjøpes for en gjennomsnittslønn. Det hele endte med en ball som rullet av latter, bortsett fra at matematikeren, som har en doktorgrad, kan tall, men tilsynelatende ikke kan tilordne dem til bestemte mengder. På kartet forvekslet hun Norge med Sverige. I denne sammenhengen fikk uttrykksikonet hun brukte en annen betydning.

Regjeringens talsmann Piotr Müller påpekte indolensen til stedfortrederen, som trakk oppmerksomheten til et annet viktig punkt. Situasjonen til polakkene er mye bedre enn for de fleste av landene i vår region og til og med noen land i den «gamle unionen».

– 1. Det står ingenting om Norge på dette kartet. La meg gi deg et hint: du er ikke i EU. 2. Kartet viser at en lignende situasjon i Tsjekkia. Kartet viser: verre i Italia, Hellas, Slovakia og mange land i regionen. Det endrer ikke det faktum at vi vil gjøre mulige tiltak for å senke prisene – skrev nestlederen fra Slupsk.

Med dette lurte Lubnauer, som ønsket å skjelle ut regjeringen, ikke bare seg selv, men viste også dens effektivitet. En slik motstand er en ekte skatt for PiS.

Kilde: stefczyk.info, Twitter Forfatter: Pf

bilde

You may also like

Leave a Comment