Home » konferanse liga. Bodoe/Glimt kjøper spillere som ingen annen klubb i Norge

konferanse liga. Bodoe/Glimt kjøper spillere som ingen annen klubb i Norge

by Peter Østbye

Bodoe/Glimt, rivalene til Lech Poznań i sluttspillet for 1/8-finalen i Football Conference League, har kjøpt en annen spiller, allerede deres sjette dette overgangsvinduet. Det er den 18 år gamle danske spissen Jeppe Kjaer, student ved Ajax Amsterdams akademi.

kjer flyttet fra danske AC Horsens til Bodoe/Glimt og signerte en kontrakt på 4,5 år. Norske medier har gjort oppmerksom på at Bodoe/Glimt signerer flest spillere praktisk talt med noen få dagers mellomrom, noe som reiser spørsmål om klubbens økonomi og målene med disse overgangene.

– Bodoe-aktivister bruker penger og kjøper spillere til makten som ingen annen klubb i vår liga– kommenterte avisen «Verdens Gang».

Ifølge Freddie Toresen, leder for lokalidrett i Avisa Nordland, styrker Bodoe/Glimt seg klart før kamper. Lech Posen16. og 23. februar, og sparer ikke på kostnadene, fordi målet er å spille lukrativt i Europa og det nasjonale mesterskapet.

«Denne klubben har sterke ambisjoner om å spille i europacupen og erkjenner at de trenger å utvide og styrke troppen sin. I sin tur lar kontrakter med unge spillere dem selges senere til en god pris, slik at balansen mellom utgifter og inntekter fremstår godt overveid og kontrollert – sa Toresen på TV2.

– Før kampene mot Lech og seriestarten er det mye optimisme i byen – la til.

Den Bodø-baserte klubben forlenget kontrakten med toppscoreren i Norges toppserie Eliteserien i desember. Amahlem Pellegrino. I år har han signert to forsvarsspillere for det norske landslaget sammen med Kjær – Fredrik Bjorkan av Hertha Berlin i Omar Elabdellaoui fra Galatasaray.

Midtbanespiller Odd BK ble også med i troppen Odin BjortuftForsvarer til danske Lyngby BK Adam Sørensen og den kamerunske spissen Kristiansund BK Pemi Faris. (TRYKK)

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment