Home » Kongressen Ny mobilitet | moto fakta

Kongressen Ny mobilitet | moto fakta

by Catherine Monroe

Den nye mobilitetskongressen 2022 startet i Lodz. I tre dager skal flere hundre gjester fra Polen og flere europeiske land snakke om hva og hvordan dagens virkelighet kan endres til en mer miljøvennlig en ved å bruke strøm.

Møtet arrangeres av Polish Alternative Fuels Association og byen Łódź. Det var ingen tilfeldighet at Łódź ble valgt som arena. Byen har ambisjoner om å bli en av de grønneste i Polen. Dette inkluderer Det er et program for å bygge over 200 offentlig tilgjengelige ladepunkter for elbiler, innføre elbusser på kollektivtransport m.m.

Som det ble sagt under innvielsesseremonien av KNM 2022, er Łódź også et svært energisk sted på mange måter, inkludert når det gjelder initiativer som tar sikte på best mulig forberedelse til den raskt nærmer seg elektriske tidsalder innen områder som transport. De rike tradisjonene i Łódź ble også referert til i introduksjonen av moderne løsninger tidligere, og eksemplene gitt her er utseendet til den første elektriske trikken i Polen og den første bruken av en dampmaskin i tekstilindustrien.

Et svært innholdsrikt program for kongressen inkluderer rundebordsmøter, workshops og presentasjoner av enheter innen vanlig forstått mobilitet. På kongressen deltok de mest kompetente representantene for elmobilitetsbransjen og flere elbil- og laderprodusenter har sine stands. Blant gjestene er også representanter for vitenskap, i hvis hender, blant annet, forberedelse av ansatte for implementering og service av alt som er nødvendig for spredning og funksjon av elektromobilitet.

Etter at kongressen offisielt startet, gikk deltakerne umiddelbart i gang. Det begynte med en debatt på kartet over endringer i samferdselsstrukturen innen 2035. Det viser seg at det er mye arbeid som skal gjøres, og ikke alle, og ikke bare i vårt land, klarer å gjennomføre oppgavene på tid. Det er nok å si at i Polen har vi bare mindre enn 3 700 offentlig tilgjengelige ladepunkter av de omtrent 40 000 elektrifiserte passasjer- og leveringskjøretøyene (plug-in og elektriske hybrider) som for tiden er registrert. I mellomtiden, gitt situasjonen utenfor vår østgrense, inspirerer ikke dagens situasjon angående landets energikapasitet optimisme. Men, som en av foredragsholderne siterte Winston Churchill: «En god krise må ikke være bortkastet.» Det er derfor å forvente at møtene og diskusjonene til deltakerne i New Mobility Congress vil være optimistiske og fremfor alt konstruktive konklusjoner vil bli trukket fra dem.

Som en del av de forberedte workshopene ble gjeldende juridisk status for implementering av elektrifisering i bilindustrien i landene i EU innen 2035 presentert og diskutert hvordan elbilpolitikken og markedet ser ut fra elbilbrukernes Norges perspektiv. og Nederland. Tema for en av presentasjonene var «Innføring av elbiler i bedriften ut fra tidligere erfaringer». Den viser at bedrifter er mer villige til å erstatte sine flåter basert på forbrenningskjøretøyer med elektriske kjøretøy. Dette henger imidlertid klart sammen med typen bruk av disse kjøretøyene. De beste er de som hovedsakelig beveger seg i bytrafikk, og brukeren av den elektriske flåten har passende infrastruktur for å betjene dem, spesielt lading. De som allerede driver med elektrifiserte kjøretøy i bedriftene sine, delte også sine erfaringer. Noen kommentarer til bruk av elbil ble presentert av gjester fra assistansebransjen. Denne informasjonen vakte stor interesse, fordi det var mye feilinformasjon om bruk av elektrikere, som at ethvert havari på en slik bil medfører behov for å stoppe kjøringen og sette et slikt kjøretøy på plass .

Representanter for produsentene deres vil stille ut kjøretøyene sine på kongressen. Det er elektriske Volkswagens, Renault, Dacia, Skoda, Porsche, Audi, Fords, Hyundai, det kinesiske merket Seres, samt den 18-meters leddede MAN. Sistnevnte hadde sin polske premiere under Łódź-kongressen.

Som første dag er programmet med foredrag, møter og konferanser på New Mobility Congress 2022 svært innholdsrikt tirsdag. Diskusjonene vil hovedsakelig fokusere på energilagring og overføring og hvordan man kan forbedre alt relatert til nødvendig utstyr. Listen over emner som skal diskuteres inkluderer for eksempel: «Hvordan Europa kan bli innovasjonslederen i batteriindustrien», «Personal, nye teknologier på batterimarkedet», «Elektromobilitet som en mulighet for regionen Øst- og Vest-Tyskland». «. Sentraleuropa».

You may also like

Leave a Comment