Home » KonoSuba får den tredje sesongen av anime og Megumin spin-off

KonoSuba får den tredje sesongen av anime og Megumin spin-off

by Connie Nielsen

Gode ​​nyheter for fans av Kazuma, Megumin, Darkness, Yunyun og Aqua. Den tredje sesongen av KonoSuba-animeen er satt til å komme på skjermen. Det blir også en Megumin-spin-off.

KonoSuba er en av de mest populære anime-seriene. Det er ikke innsiktsfullt i det hele tatt. Isekaie er fortsatt i sopp, Tsundere er en gammel oppfinnelse og den eksplosive trollkvinnen til Isekaia har eksistert lenge. Louise fra Zero no Tsukaima hilser til Megumin fra Konosuba.

KonoSuba får den tredje sesongen av anime, og Megumin selv får en annen

Her har vi imidlertid en veldig, veldig spesifikk sans for humor og satser på god tid. Spesielt ikke for en alvorlig handling. Men det er akkurat det som har blitt oppnådd.

Den første sesongen av anime ble utgitt i 2016, den andre i 2017. Begge ble produsert av Deen Studio (kjent fra blant annet de første Fate/Stay Night og drageanimasjonene, som TVP The Witcher ikke ville skamme seg over). To år senere ble filmen skutt av JC Staff-studioet, som spesialiserer seg på anime av denne typen.

Nå finner vi ut at Konosuba Han får en tredje sesong. Men det stopper ikke der. Vil også vises Spin-off om hovedpersonen selv og hans magiske klan.

Den siste lette romanboken i Konosuba-serien vil bli utgitt i 2020. Selve spin-offs kom imidlertid ikke ut før i 2014. For eksempel kan fans av serien også spille mobilspillet Fantastic Days. Det er også en manga-tilpasning.

Som vanlig får vi se i hovedrollene Rie Takahashi (megumine), Ai Kayano (mørke) jeg Sora Amamiya (Aqua). Den første var også Emilia (Re:Zero), Takagi (Karakai Jouzu no Takagi-san) og Mash Kyrielight (Skjebne / Grand Order). Det andre vi kan fra rollen som Mashiro Shiina (Sakurasou no Pet na Kanojo), Inori Yuzurihy (Guilty Crown) og Shiro (Intet spill, intet liv). Den siste er Touka Kirishima (Tokyo Ghoul), akame (Akame-ga drepe) og Chizuru Mizuhara (Kanojo, Okarishimasu!)

Utseende: Vtuberka forsvant i seks måneder. hun ble kidnappet

Utseende: Den nye animefilmen Makoto Shinkaia kommer på europeiske kinoer

Bildekilde: Konosuba Fantastic Days følgere

Tekstkilde: kadokawa

You may also like

Leave a Comment