Home » Samsung viste mulighetene til 200 Mpix-kameraet

Samsung viste mulighetene til 200 Mpix-kameraet

by Catherine Monroe

For noen måneder siden presenterte Samsung sin bildesensor for smarttelefonkameraer med en oppløsning på 200 Mpix. Nå har koreanerne vist hva ISOCELL HP1-matrisen kan.

For å vise matrisens muligheter ISOCELL HP1 om oppløsning 200 MpixSamsung bygde kameraet som laget det kattebilde. Så var det resulterende bildet igjen trykt på et gigantisk lerret som måler 28 x 22 meter. Det hele ble deretter hengt opp på bygningens vegg, der alle kunne se hvor mange detaljer Samsungs bildesensor var i stand til å fange.

Utseende: Samsung Galaxy S23 Ultra med 200 Mpix kamera? Det er mulig

Utseende: Motorola med et 200 MPix-kamera – offisiell kunngjøring

Hvorfor en katt?

Å velge en katt som emne var en vanskelig avgjørelse. Som et resultat måtte vi overvinne mange hindringer, for eksempel å fange et så aktivt objekt med et testkart. Teamet konkluderte imidlertid med at motivet skulle være noe som viser et høyt detaljnivå, samtidig som det er populært fotografi.

Minhyuk Lee fra Sensors Solutions sa Samsung

Til syvende og sist trodde vi at det viktigste var å fange scenen under de samme forholdene som smarttelefonbrukere. Av denne grunn bestemte vi oss for å bruke kameramodulen til smarttelefonen uten ekstra verktøy. Resultatene var meget tilfredsstillende.

Kaeul Lee fra Sensor Solutions-teamet la til

Samsung 200 Mpix kamera

Den ultimate fordelen med 200Mpix bildesensor er at brukere kan ta et bilde som kan forstørres og beskjæres uten å påvirke kvaliteten på bildet. Bildesensoren på 200 Mpix vil snart bli den optimale løsningen for 8K-videoopptak.

Kaeul Lee og Minhyuk Lee oppsummerte

Utseende: Den beste telefonen for bilder – rangering for juni 2022

Utseende: Den beste Samsung-telefonen – TOP5 for 2022

Bildekilde: Samsung

Tekstkilde: Samsung

You may also like

Leave a Comment