Home » Kroatia. En politimann fra Polen forsvarte en turist fra Norge mot en voldtektsmann | utenriksnyheter

Kroatia. En politimann fra Polen forsvarte en turist fra Norge mot en voldtektsmann | utenriksnyheter

by Catherine Monroe

Hendelsen skjedde for noen dager siden i kystbyen Zadar Kroatia. Sersjant St. Piotr Filar ved provinspolitiets hovedkvarter i Kraków Han jogget tidlig om morgenen før jobben startet. En gang hørte han skrik. Bekymret bestemte han seg for å gripe inn.

Uber saksøker 500 kvinner i USA for voldtekt og seksuell trakassering

Zadar. En 22 år gammel kroat forsøkte å voldta en turist. En polsk politimann reddet henne

– Det var en tidlig morgen, like etter klokken 05.00 politibetjent han hørte urovekkende skrik. Det viste seg å være en 20-åring Kvinne hun ba om hjelp fordi han ønsket det voldtekt Innbyggere Kroatia – han overga seg RMF24 insp. Mariusz Ciarka, talsmann for det generelle politihovedkvarteret.

Finn flere verdensnyheter på nettstedet Gazeta.pl >>>

Mykonos - illustrerende bildeHellas. To 22-åringer ble angivelig voldtatt mens de var på ferie i Mykonos

En politimann i Kraków hjalp umiddelbart en kvinne som viste seg å være en turist fra Norge. Som Ciarka informerte i et intervju med RundtHennes 22 år gamle gjerningsmann ble «pågrepet og gjenkjent under introduksjonen av både offeret og vår politimann».

se videoen
Helvete av kvinner. Seksuell vold er vanlig i Polen

Kroatia. Politifolk fra syv land tar seg av sikkerheten til turistene

Mer enn hundre politifolk fra syv land kom til den kroatiske kysten for å hjelpe lokalt politi med å opprettholde sikkerheten. I gruppen av offiserer er det tolv polakker. I to måneders ferie hjelper de turister fra Vistula i nødssituasjoner som krever politiinngrep eller mekling. Du vil bo på hovedkontorene i Pula, Rijeka, Biograd, Split, Makarska og Trogir. De er representert av følgende garnisoner: Warszawa, Schlesien, Lillepolen, Warmia-Masuria, Stor-Polen, Lubuski, Masoviske voivodskap og Podkarpacie.

Den kroatiske politiaksjonen med tittelen «Sikker reisemål» har pågått siden 2006. Så langt har 900 politifolk fra hele verden deltatt.

***
Hjelp Ukraina, bli med i samlingen. Du setter inn penger på nettsiden pcpm.org.pl/ukraina >>>

You may also like

Leave a Comment