Home » Krychowiak leste overskriften om Lech og ble rasende. «Hvordan kan du skrive noe sånt»

Krychowiak leste overskriften om Lech og ble rasende. «Hvordan kan du skrive noe sånt»

by Gunnar Garfors

For å fortsette å gi deg bedre redaksjonelt innhold og bedre tjenester, trenger vi ditt samtykke til å skreddersy markedsføringsinnhold til din oppførsel. Dine data er trygge hos oss og du kan tilbakekalle samtykket ditt når som helst på undersiden Personvernerklæring.

Klikk på «GÅ TIL SIDE» eller «X»-ikonet i øverste hjørne av denne skjermenhvis du samtykker til behandling av Wirtualna Polska og våre pålitelige partnere av dine personopplysninger samlet inn som en del av din bruk av Wirtualna Polska-tjenester, portaler og nettsteder (inkludert data lagret i informasjonskapselfiler) for markedsføringsformål utført på forespørsel fra våre pålitelige partnere. Hvis du ikke samtykker til behandlingen av dine personopplysninger, bruk innstillingene i Personvernerklæring. Samtykke er frivillig og du kan når som helst trekke det tilbake ved å endre innstillingene i Personvernerklæring (hvor du kan finne svar på eventuelle spørsmål knyttet til behandlingen av dine personopplysninger).

Fra og med 25. mai 2018 gjelder forordning (EU) 2016/679 fra Europaparlamentet og rådet (heretter «GDPR»). Derfor vil vi informere deg om behandlingen av dine data og reglene som den finner sted etter 25. mai 2018.

Hvem vil være administrator for dataene dine?

Administratorene for dataene dine er Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna basert i Warszawa og andre selskaper i Wirtualna Polska Group, samt våre pålitelige partnere som vi kontinuerlig samarbeider med. For detaljert informasjon om administratorer, se Personvernerklæring.

Hvilke datoer snakker vi om?

Det er personopplysninger som samles inn som en del av din bruk av våre tjenester, portaler og nettsteder levert av Wirtualna Polska, inkludert de som er lagret i informasjonskapsler installert på nettsidene våre av Wirtualna Polska og våre pålitelige partnere.

Hvorfor ønsker vi å behandle dataene dine?

Vi behandler dem for å gi bedre og bedre redaksjonelt materiale, tilpasse dem tematisk til dine interesser, lage portaler og nettsteder som du vil like å bruke, sikre større sikkerhet for tjenestene, forbedre tjenestene våre og tilpasse dem til dine interesser så mye som mulig , vise annonsering skreddersydd til dine behov.
Detaljert informasjon om formålene med å behandle dataene dine finner du i Personvernerklæring.

Hvem kan vi overføre dataene til?

Vi kan overføre dataene dine til enheter som behandler dem på våre vegne og til enheter som er berettiget til å motta data på grunnlag av gjeldende lov – selvfølgelig bare hvis de kommer med en forespørsel basert på et passende juridisk grunnlag.

Hvilke rettigheter har du i forhold til dine data?

Du har rett til å be om informasjon, retting, sletting eller begrensning av databehandling. Du kan trekke tilbake ditt samtykke til behandling, protestere og utøve andre rettigheter, som er detaljert Personvernerklæring.

Hva er det juridiske grunnlaget for å behandle dataene dine?

Det juridiske grunnlaget for å behandle dataene dine for å levere tjenester er behovet for å utføre kontrakter for levering av dem (disse kontraktene er vanligvis forskrifter). Det rettslige grunnlaget for databehandling for statistiske målinger og Administratorens egen markedsføring er Administratorens såkalte legitime interesse. Behandlingen av dataene dine for markedsføringsformål av Wirtualna Polska på vegne av Trusted Partners og direkte av Trusted Partners er basert på ditt frivillige samtykke.

You may also like

Leave a Comment