Home » Kuzera: Appetitten ble vekket, vi ønsket å slå denne ligaen – CKsport.pl

Kuzera: Appetitten ble vekket, vi ønsket å slå denne ligaen – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Korona vil se etter poeng i kampen mot Zagłębie Lubin, helst i alle sett. Golden Bloods står imidlertid overfor en stor utfordring – de møter andreplasslaget i ligaen. Hvordan er stemningen i Kielce-leiren før søndagens kamp?

Kamil Kuzeras spillere vil delta i denne konkurransen etter tre påfølgende tap. Som skjebnen ville ha det, var ikke Kielce-laget det dårligste laget i noen av disse kampene. Lagets handlinger i motstanderens sekstenmeter mangler imidlertid konkrethet. Treningspersonell var klar over dette og jobbet med dette elementet i den pågående opplæringsmikrosykkelen.

– Vi vet at vi fungerer godt som et team, men vi mangler konkret informasjon i tredje tredjedel. «Vi ser etter detaljer der,» innrømmet han. Og han la til. – Det er en holdning til hardt arbeid. Vi vet hvor vi vil. Vi ønsker ikke å endre planene våre drastisk. Vi venter på seier fordi dette vil være øyeblikket da oppriktig glede vil dukke opp. Vi er forpliktet til å snu denne alvorlige situasjonen så raskt som mulig. La oss ta ethvert positivt scenario.

Kuzera har ikke til hensikt å avvike fra den valgte veien, men dette betyr ikke at det ikke er mulighet for å gjøre endringer i den taktiske eller personellformasjonen. Den gul-røde treneren tenker intenst på å bruke en formasjon med to spisser.

– Vi tenker på det. Det funket. Vi kan endre dette 3-4-3-systemet med to spisser. Vi vet hvor Zagłębie er sterk. Det må vi forberede oss på. Vi kjenner de gode og dårlige sidene av vår rival. Som i alle kamper ønsker vi å spille fotballen vår. Vi vil ikke vente, vi vil tvinge det. 4-4-2 er fristende. Det er mange stemmer som sammenligner Adrian med Szyki, men hva med midtbanen? Vi må se hva vi har på sidene. Jeg kan ikke huske at Evgeniy hadde en 90 % sjanse etter et vingskudd. Det ville være for lett å skylde på bare én person. Vi jobber med individuelle situasjoner. Det krever driv og mot, men det kommer, forsikret han.

I Warszawa spilte Koroniary i formasjonen treneren nevnte med tre midtforsvarere. Til tross for den eksperimentelle komposisjonen til denne trioen og premiereprestasjonen i denne nummerserien denne sesongen, viste det gul-røde laget stor bevissthet og evne til å spille i et slikt system. Så det var ikke bare en spontan nødvendighet eller improvisasjon, men en tidligere innøvd manøver.

– Under kampen mot Legia visste vi at fire forsvarere kanskje ikke var nok. Dette bestod testen og viste at vi ikke kan være redde for visse løsninger. «Vi gjorde gode overganger til vårt vanlige system og Legia hadde et problem med å ta ballen fra oss,» sa han. – Strzeboński viser også en god prestasjon. I kampene han har spilt i har han gitt oss noen åpningsballer, det er det vi forventer og forventer. Det vil sannsynligvis bli endringer. Vi må gi en sjanse til de som jobber hardt for det, annonserte han.

Søndag møter Kuzis lag andreplass på tabellen. Waldermar Fornaliks Zagłębie startet den nye sesongen strålende, med tre seire, en uavgjort og ett tap.

– Du scorer. Det er god stemning der. Vi går imidlertid hjem med tankegangen om å vinne kampen. Vi har mange mennesker bak oss som støtter oss. Appetitten ble vekket for at vi skulle slå denne ligaen. Vi mangler seier, men det viktigste er at det ikke mangler folk som tror på oss. «Vi vil at Suzuki Arena skal fylles og gleden skal komme tilbake til byen,» konkluderte han.

Kampen Korona – Zagłębie starter klokken 15:00.

Foto: Mateusz Kaleta

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter arbeidet som er tilgjengelig på CKsport.pl. Klikk på lenken under og kjøp redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

Kjøp meg en kaffe på buycoffee.to

You may also like

Leave a Comment