Home » Laget av polske hoppere for TCS 2022/23. Tre jern og rookie

Laget av polske hoppere for TCS 2022/23. Tre jern og rookie

by Gunnar Garfors

Etter avslutningen av det polske mesterskapet i hopp ble vi kjent med sammensetningen av det hvit-røde laget som skal konkurrere Four Hills-turnering. Thomas Thurnbichler stolte på seks representanter som ikke kunne være uten sikkerheter, dvs Kamil Stoch – nyslått nasjonal mesterDawid Kubacki, som gikk glipp av konkurransen på grunn av en forkjølelse, og Piotr Żyła.

Andre stillinger ble fylt av MP bronsemedaljevinner – Paweł Wąsek. Med ham for TCS vil den polske hoppveteranen, 36 år gamle Stefan Hula, som sist opptrådte på dette arrangementet i 2019/20-sesongen. Den siste spilleren den østerrikske treneren satset på var Jan Habdas. For 19-åringen er dette hans debut på disse prestisjetunge konkurransene.

Four Hills Tournament: PZN annonserte sammensetningen av polakkene

«Dawid Kubacki, Kamil Stoch, Piotr Żyła, Paweł Wąsek, Jan Habdas og Stefan Hula vil være med i starten av Four Hills-turneringen» – sier en kort uttalelse fra PZN.

Four Hills-turneringen starter 29. desember i Oberstdorf. Deretter konkurrerer hopperne i nyttårskonkurransen i Ga-Pa, for så å flytte til Innsbruck (3. januar) for å fullføre konkurransen i Bischofshofen 6. januar.

TCS 2022/23 – konkurranseprogram. Når og når holdes konkurransene? [terminarz]

En av favorittene til den siste triumfen er Dawid Kubacki – den nåværende lederen Klassifisering av verdenscupen. Hopperen fra Nowy Targ har allerede lært om smaken av seier ved å vinne TCS i 2019/20-sesongen.

RadioZET.pl

You may also like

Leave a Comment