Home » Lauris Reiniks er stolt av sin bestemor, hvis dikt nå kan leses i en barnebok

Lauris Reiniks er stolt av sin bestemor, hvis dikt nå kan leses i en barnebok

by Thure Lindhardt

I en alder av 85 kan hun nå også være stolt av barneboken Ritchie Roo, som inneholder Veronicas dikt. Lauris TV-stasjon «STV Pirmā!» På showet «Māmiņu Klubs» ble bestemoren blendet av media og fans, mens Rūta avslørte: «Hun bor i nærheten av foreldrene våre, og når pappa kommer inn viser han brev og kommentarer til sosiale nettverk – brev til oss fra foreldre, lærere, ensemble «Hun er så flott i en alder hvor man burde sitte og se på TV, men alt skjer!»

Når det gjelder «Ričija Rū»-prosjektet, sa Rūta at det kun ble opprettet med familiens egne ressurser: «Ingen er bak oss. Det er ikke komponert, lagret og verdsatt med et visst budsjett, sponset.” Gjør det. Det er veldig dyrt. Det kan ikke hentes inn igjen ved å selge bøker. Det er virkelig en gave. Vi tenker selvfølgelig på hvordan vi kan tjene penger for å fortsette. Jeg er stolt over det vi har oppnådd.»

Lauris Reiniks la til at bestemoren hans fortsatt er full av styrke og ikke bare ønsker å fortsette det som er påbegynt, men også ønsker å starte den lovede turen til Israel.

Andre leser akkurat nå

You may also like

Leave a Comment