Home » Lavrov berømmer Kina som en av aksene til den fremvoksende «rettferdige verdensorden».

Lavrov berømmer Kina som en av aksene til den fremvoksende «rettferdige verdensorden».

by Gabriel Scott

OG

Etter Haag alle de innfødte russerne, ekle skapninger, ikke mennesker

O

Og portretter

Som amerikanere vil si, så får det være

O

o portrett

over tid, oppvasken bare ??? Hvem vil henrette dem, gode eller onde, eller de som vil vinne denne krigen, og de som gjør det på 100 sekunder vil slippe unna med det? » »

ONTE

ONTĖ portrett

Selve det faktum at Putin kom til OL i Beijing var veldig populært blant kineserne. Og siden kineserne allerede er foran USA økonomisk, forårsaker dette raseri blant amerikanerne. USA har innført en rekke sanksjoner mot kineserne i et forsøk på å dempe deres økonomiske vekst. Selv om Vesten jobber hardt for å få slutt på det russisk-kinesiske vennskapet, bringer livet i seg selv disse nasjonene nærmere fordi de deler samme fiende.

Nezinukas

Neziniukas portreter

Hvor mye koster det «uten problemer»? Vil han leve for Haag-domstolen?

For den første kommentaren

Portrett for første kommentar

Har amerikanske terrorister noen gang blitt stilt for retten for Vietnam, Jugoslavia, Irak, Afghanistan, Libya, Syria? For kuppet i Ukraina? For å bruke atomvåpen mot Japan? Og dagens krig er ikke Russland mot Ukraina, men AMERIKANSKE TERRORISTER vs. RUSSLAND. Bare …. med andres hånd, for selv etter 20 års okkupasjon har de ikke lyktes i å beseire Afghanistan.

LAVROVAS 100 % RETTFERDIGHET

LAVROVAS 100 % KORREKTE portrett

Ingen er uskyldig i at det meste av Europa i dag danser som trente valper under sekkepipen til terrorister fra andre siden av Atlanterhavet. Russland, Kina og en rekke andre land rundt om i verden er ikke de som henretter terrorister fra andre siden av Atlanteren på bekostning av sine egne borgere.

Overrasket

Overrasket portrett

Tror du virkelig at du ikke blir siktet for krigsforbrytelser?

You may also like

Leave a Comment