Home » League Round 33 Vinnere og tapere!

League Round 33 Vinnere og tapere!

by Catherine Monroe

33. ligakampdag. Det er de som har vunnet fordi de har overrasket positivt og har vunnet. Det er også de som har mislyktes. Over hele linja. Du er en taper. Redaksjonen i «Sport» angir tradisjonelt hvem som fortjener hvilken tittel.


VANT

Bomber langveisfra

Før denne runden i inneværende sesong kunne observatører av Ekstraklasa reality to ganger se mål fra omtrent halvparten av banen. Slike mål ble scoret av Lukas Podolski og Kyrylo Petrov. Bare sist lørdag doblet antallet mål av denne typen i Ekstraklasa seg. Maciej Gajos beseiret Legia-keeperen fra egen banehalvdel og Jesus Imaz krysset enkelt halvveislinjen og lobbet Krakóws Lukas Hroszszo. I tilfellet Gajos ga målet Lechia sin første seier under David Badia.

Strålende i ligaen også

Kristoffer Velde blir bedre og bedre fra uke til uke. Hvis vi ser tilbake noen måneder, vil vi huske hvordan nordmannen har blitt kritisert for sitt La Liga-spill og hyllet for sine spill i europeiske cuper. Nå, på slutten av sesongen, når Lech ikke lenger spiller i Conference League, er Velde en av de viktigste spillerne i Poznań-laget. Fredag ​​scoret han to ganger og satte opp målet til Filip Marchwiński.

Schlesien lever

Under ledelse av Jacek Magiera opplever Schlesia en vekkelse. Trenerens innstilling brakte mye bra til laget, som vant andre kamp på rad. Innbyggerne i Wroclaw øker sjansene for å overleve og om en uke vil alt være klart. Som vanlig var Śląsks ledende spiller John Yeboah. Kantspilleren tar sin side opp på tabellen og scoret to mål mot Miedź Legnica.


TAPER

Fall av pallen

Det kan se ut til at lagene på toppen av tabellen ikke lenger kjemper om noe. Dette er imidlertid en illusjon ettersom kampen om en plass på pallen fortsetter. Før siste runde vet vi ikke hvem som avslutter sesongen på tredjeplass. Denne plassen ble okkupert sist helg av Lech, som passerte Pogoń Szczecin-laget. «Hafenspieler» tapte verdifulle poeng på pause da Lukas Podolski scoret et fint mål og ga Górnik seieren.

I kampen for ingenting

Hovedfokuset i sammenstøtet mellom Lechia og Legia var det ikke-sportslige aspektet, da Flavio Paixao tok farvel med Gdansk. Hvis du kun fokuserer på sporten, så er hele laget fra hovedstaden taperen av dette spillet. Legia ble det første laget som tapte mot Gdańsk etter åtte runder på rad. Kosta Runjaics spillere trenger ikke lenger å kjempe for mål, noe som også gjenspeiles i handlingene deres. De var også uheldige da Gajos sitt skudd var perfekt.

Tilbake til fiasko

Radomiak viste seg å være en for stor hindring for Widzew Łódź. Janusz Niedźwiedzs side kom tilbake til taperbanen etter å ha slått Miedź for to uker siden. I duellen med Radom var Widzew praktisk talt hjelpeløs. Han klarte riktignok å score et mål, men det endret ikke mye på utfallet av kampen. Spillet ble enda vanskeligere for spillerne da nøkkelspilleren deres, den skadde Bartłomiej Pawłowski, ble byttet ut før pause.


Foto. Adam Starszynski / PressFocus


huske – vi er der for deg i kiosker, supermarkeder og bensinstasjoner. Du kan også kjøpe oss i elektronisk form. søk videre www.ekiosk.pl Og http://egazety.pl

You may also like

Leave a Comment