Home » Legia Warszawa-stjernens helseproblemer. Derfor deltar han ikke i sparringkamper – Ekstraklasa – Sport Wprost

Legia Warszawa-stjernens helseproblemer. Derfor deltar han ikke i sparringkamper – Ekstraklasa – Sport Wprost

by Gunnar Garfors

De siste månedene har ikke vært lykkelige for Bartosz Kapustka. Det så imidlertid ut som om han snart skulle spille fotball igjen på full styrke etter å ha revet av korsbåndet i kneet. Nå tyder imidlertid mye på at den tidligere polske representanten har andre helseproblemer.

Bartosz Kapustka alvorlig skadet

La oss huske – i juli 2021 Legia Warszawa Hun møtte Flora Tallinn i kvalifiseringsrundene til Champions League. I en av kampene satte Kapustka raskt laget sitt foran, og selvfølgelig begynte han et øyeblikk senere å feire målet. Dessverre tålte ikke beinet hans, nærmere bestemt kneet, hoppet han gjorde. Det førte til at han et øyeblikk senere måtte forlate banen, og diagnosen hørtes ut som en dom – en korsbåndsruptur.

Som et resultat kastet midtbanespilleren praktisk talt bort hele de forrige kampene han var i ferd med å komme seg i. Han kom ikke tilbake på banen før i midten av april og hadde spilt bare 98 minutter fordelt på fire kamper ved slutten av sesongen.

Bartosz Kapustkas helse er igjen i fare

Kapustka er for tiden på treningsleir med Legia, men til tross for Kosta Runjaics oppriktige ønske, kan ikke tyskeren stole helt på midtbanespilleren. Som vi leser på sport.tvp.pl-portalen, må personalet noen ganger dempe spillerens ønsker slik at han ikke blir overbelastet, noe som ville være farlig for ham.

I tillegg fikk ikke spilleren delta i sparring med det rumenske laget Sepsi OSK eller Red Bull Salzburg. «Noen ganger reagerer en fotballspillers kne mindre på anstrengelse. Saken forvirret det medisinske personalet, så det ble bestemt at Kapustka skulle til Tyskland for å konsultere en spesialist. Vi snakker om den samme legen som opererte spilleren.»

Det er foreløpig ikke kjent når midtbanespilleren kan spille igjen.


Les også:
En vanskelig leksjon i ydmykhet for Legia Warszawa. Oppfyller hun disse betingelsene vil hun raskt kunne bygge seg opp igjen

You may also like

Leave a Comment