Home » «Ler». Det mest skuffende europeiske landslaget ødelegger sjansene for M¦ 2022-fotball

«Ler». Det mest skuffende europeiske landslaget ødelegger sjansene for M¦ 2022-fotball

by Thure Lindhardt

Det norske landslaget er i slutten av kvalifiseringsrunden uten skadde Erling Haaland og er i ferd med å sløse bort sjansene sine i VM i Qatar i 2022. Lørdag ettermiddag var nordmennene med Odegaard eller Sorloth i troppen uventet målløse hjemme mot svake Latvia og ga tyrkerne (de beseiret Gibraltar 6-0) den andre sluttspillplassen i gruppe G.

Se videoen
Det kan bli den nye stjernen på det polske landslaget. «Eufori blant fansen»

Servicen til nordmennene gjør det trygt i tilfelle kveldsseier mot Montenegro Spill Nederland vil være i Qatar (for tiden 19 poeng). Nordmennene og tyrkerne (begge lag har 18 poeng hver, men tyrkerne har bedre scoringsrekorder) kjemper igjen om andreplassen i siste runde, som gjør at de kan spille i mars-sluttspillet. Begge lag spiller borte – Tyrkia møter Montenegro og Norge møter Nederland. For at Norge skal gå forbi Tyrkia, må det gjøre det bedre i sitt spill Resultat fra sin rival, eller med samme oppgjør (vinn/tap), gjør to mål i forskjellen mellom målene.

«VM-håp er i balanse»

Etter utglidningen med Latvia var stemningen dyster i norske medier. «Håpene om VM henger i en tynn tråd» – innrømmer Nettavisen-portalen. «Norge vil trenge Montenegros hjelp i sin siste kamp mot Tyrkia på tirsdag hvis de ønsker å spille i sluttspillet til VM i Qatar,» la han til.

«Karpaterbrigaden» kommer til Polen. PZPN og politiet svarer

«Stale Solbakkens side hadde en forferdelig første omgang, men kom seg i andre. Etter Elyounoussis scoring virket det som om de fikk viljen sin, men målet ble kansellert på grunn av offside, noe som betyr at håpet er at VM nå henger i en tynn tråd.» .» om møtet på lørdag.

– Det var en skuffende kveld i Norge, sa TV-2-ekspert Jesper Mathisen.

— Billetten til VM er nok røket, så skuffelsen er veldig stor, la den tidligere norske landskampen Egil Olsen til etter kampen på TV 2. «Det så ut som noen spillere var for anspente og overopphetet. Det er veldig skuffende, jeg vil til og med le.

«Fatal Performance» og «Masset Opportunity»

«Utpakket til randen ventet nasjonalstadion på gode nyheter, men i stedet ble historien fra de siste 21 årene gjentatt» – skriver portalen VG.no. Norge spilte for siste gang i VM i 1998 og EM i 2000 (det er det eneste EM så langt). De neste fem VM-elimineringene (og for øyeblikket den sjette) og fem Euro-elimineringene endte alltid på samme måte: fiasko. Norge er trolig det største fraværet fra store turneringer i 21.!) De avslutter elimineringen på samme måte: fiasko.

«Norge mistet en stor sjanse til å skaffe tre uvurderlige poeng. Seieren kan ha gjort at Nederland kjempet om en direkteplass i verdenscupen om noen dager, og de mistet også kontrollen over en andreplass i sluttspillet til Tyrkia. » han la til.

Mer sportsinnhold finner du på Gazeta.pl!

Portalen hentydet også til Elyounoussis uoppdagede mål. – Mohamed Elyounoussi sendte Ullevall Stadion til himmels i det 82. minutt. Han så ut til å ha scoret det avgjørende målet, men etter videoanalyse ble skuddet annullert for offside, sa Oslo stadion for en kort glede.

«Solbakken byttet lag i pausen og skapte dermed en seiersjanse. Men det tok ikke lang tid og direkte opprykk til VM kan nesten glemmes» – beklager det norske TV-nettstedet TV2, som trener Stale Solbakken og Mohamed kommenterte Elyounoussi.

VM i Costa Rica Canada i fotballLandet med nesten 40 millioner mennesker har blitt gal. Kunne komme tilbake til VM etter 36 år! «Den gyldne generasjon»

– Først kastet vi bort den første halvtimen, så forbedret vi oss litt og i andre omgang spilte vi veldig bra. Våre angrep skapte syv gode situasjoner, vi bommet veldig lite. Likevel er det veldig skuffende at vi ikke vant – sa Solbakken.

– Jeg trodde på at jeg klarte å få vinnermålet. Fansen våre ga stadion en magisk atmosfære, takket være at vi kjempet for et gunstig resultat i andre omgang. Til slutt er vi alle skuffet. Vi vil imidlertid ikke gi opp før siste fløyting i Nederland og først da vil vi se hva det vil bringe oss – kunngjorde Elyounoussi.

De avgjørende gruppe G-kampene, Nederland-Norge og Montenegro-Tyrkia, spilles tirsdag 16. oktober klokken 20.45.

You may also like

Leave a Comment