Home » LITTANGIVELSE FOR ÅRET 2022. – Norge

LITTANGIVELSE FOR ÅRET 2022. – Norge

by Connie Nielsen

bg38 skrev:Jeg anbefaler på det varmeste Mr G., den beste regnskapsføreren i verden. Han har polsk og norsk skatterett og kanskje til og med verdensrett i en finger, den minste på høyre hånd. Vil gi råd og anbefale, fullføre og korrigere årsrapporten innen 31. mars 2023. fordi det er det han mener. Hvis han er i godt humør og har tid, vil han gi deg råd i alle saker, selv om du legger inn informasjon om religion, skonummer og farge på slips på «Skatt»-nettsiden. Alle skriver!
Eh śmiekowska, śmiechowska, angrepet gikk bredt, som en kule i et gjerde.
Setningen din om 31.3.23 er UTE AV KONTEKST, du gjorde det med viten for å få meg til å le, og i dette tilfellet stemmer faktisk ikke den datoen med hele utsagnet som sådan.
Da jeg skrev denne informasjonen på denne datoen, hadde jeg øyenvitner som mitt i tankene, og denne informasjonen vises på Skatts nettside, og det er derfor jeg har gjort det kjent.
Dette underbygges av ytterligere informasjon om betaling av overbetalingen i mars og ikke i april eller juni, slik tilfellet vil være for flertallet av skattytere.
Jeg hadde frist til slutten av mars, men så ingen grunn til å utsette fristen da finansopplysningene fra Skatt er nøyaktige og fullstendige.
Å, det er en kvart sommerfugl.
Men hvis du har et annet svar, skriv det gjerne i ren tekst.
Hilsener. Kveld.

You may also like

Leave a Comment