Home » Live skihopp – Klingenthal Grand Prix-resultater. Dawid Kubacki kjemper for å vinne syklusen. hvor du skal se Live stream på internett

Live skihopp – Klingenthal Grand Prix-resultater. Dawid Kubacki kjemper for å vinne syklusen. hvor du skal se Live stream på internett

by Catherine Monroe

Skihopp i dag RESULTATER – Grand Prix i Klingenthal. Konkurransen i Summer FIS Grand Prix ble avsluttet søndag (02/10/2022). Seks polakker vil presentere seg i Vogtland Arena, en av favorittene er Dawid Kubacki, som kjemper om triumfen i seriens sammenlagte stilling. Her er den viktigste informasjonen om fastlegen i Klingenthal: Live resultater, hvor du kan se – online i strømmen.

Grand Prix i Klingenthal med polske problemer. Likevel forventer vi gode resultater i dag

I finalen i Summer Grand Prix kunne ikke det polske landslaget unngå problemer. Ifølge tidligere kunngjøringer skulle laget vårt spille i turneringen for blandede lag på lørdag, men det skjedde ikke fordi tross alt ikke to, men en polsk spiller ble sendt til Tyskland. Så det var ikke mulig å lage et lag. Nordmennene vant konkurransen foran vertene og Slovenia.

Det var også problemer i herrenes individuelle konkurranse. Kamil Stoch og Jakub Wolny, som var syke (kalde), deltok ikke i hele konkurransen. En av plassene ble fylt av Stefan Hula, som ikke skulle ta av i originalversjonen. Paweł Wąsek er heller ikke helt frisk, han bommet på treningshopp fredag, passerte deretter kvalifiseringen og man håpet at han skulle føle seg bedre før konkurransen på søndag.

Kvalifiseringen var vellykket, alle hopperne våre gikk videre til konkurransen og befant seg til og med blant de 30 beste. Tredjeplassen gikk til Dawid Kubacki, 11. ble Kacper Juroszek, 16. Piotr Żyła, 21. Stefan Hula, 26. Klemens Murańka (han kom tilbake til førstelaget etter en lang pause).

You may also like

Leave a Comment