Home » Barcelona fungerer, gode nyheter for Lewandowski Football

Barcelona fungerer, gode nyheter for Lewandowski Football

by Erlend Loe

Fra 1. august ser det ut til at alle potensielle problemer for FC Barcelona med nye spillerregistreringer er avverget. På grunn av klubbens delikate økonomiske situasjon og overskredet lønnsbudsjett, måtte Barca-aktivister lete etter den såkalte «finansielle innflytelsen» som solid ville finansiere klubbens budsjett og betydelig påvirke balansen mellom seire og tap som trengs for å oppnå «finansiell innflytelse» Fair Play» fra La Liga.

se videoen
Hvor mye vil Robert Lewandowski tjene hvis han slutter seg til Barcelona?

Den indirekte hensikten med «innflytelsen» var å finne midler som kunne brukes til overføringer (og Barca brukte rundt 160 millioner euro på dette i løpet av sommeren), samt å sette nye «finansielle fair play»-grenser som ville tillate alle spillere å signert for å melde seg på konkurransen. Den sommeren vant Barcelona Robert Lewandowski (Bayern München), Raphinha (Leeds United), Jules Konde (Sevilla), Franck Kessie (AC Milan) og Andreas Christensen (Chelsea). I tillegg ble det signert nye avtaler med Sergi Roberto og Ousman Dembele, hvis kontrakter utløp i slutten av juni 2022.

Mens klubben tidligere hadde trukket to «spaker», solgte den totalt 25 % av de neste 25 årenes La Liga TV-rettighetsoverskudd til det amerikanske selskapet Sixth Street for rundt €650 millioner brutto (netto gikk til klubben rundt €530 millioner) , ja, de måtte fortsatt tjene rundt 100 millioner mer eller selge noen av spillerne sine for å holde seg innenfor grensene for økonomisk fair play.

Barcelona lanserer den tredje «spaken». Rettet spillerregistreringsproblem

Alt tyder på at dette problemet allerede er løst. Under Jules Koundes presentasjon på mandag kunngjorde FC Barcelonas president Joan Laporta salget av 24,5 % eierandel i Barca Studios til Socios.com for 100 millioner euro. Kort tid etter ga Barca også ut et offisielt kommuniké som bekreftet dette faktum.

Spanjoler skriver om Lewandowski. «Leder». Du tilgir besvimelsen

Det er verdt å merke seg at Barca Studios er ansvarlig for blant annet å kringkaste Barca TV-klubb og andre audiovisuelle saker knyttet til klubben. Begrunnelsen sier videre at salg av aksjer skal hjelpe klubben «i utviklingen av klubbens audiovisuelle strategi, blokkjeder, NFT og Web3», som er vesentlig knyttet til de såkalte kryptovalutaene. Avtalen, kunngjort på Social Club-møtet i oktober, som godkjente salget av opptil 49 % av Barca Studios» aksjer, inkluderte en opsjon for FC Barcelona om å kjøpe tilbake disse aksjene.

Lewandowski og andre nye spillere vil kunne spille mot Rayo

Ifølge spanske medier skal aktiveringen av den tredje «finansielle spaken» være nok til å registrere alle nye spillere, inkludert Robert Lewandowski. Det ville bety å løse alle Barcas problemer mindre enn to uker før den første kampen i den nye sesongen mot Rayo Vallecano, som vil finne sted 13. august på Camp Nou. Og uten å selge blant annet presset ut av klubben av Frenki de Jong de siste ukene.

Spørsmålet er imidlertid hvordan denne strategien vil påvirke FC Barcelonas fremtid på lang sikt, for med «finansiell innflytelse» vil ikke de økonomiske problemene forsvinne. For å gjøre dette må du også få fart på finansmaskinen. «FC Barcelona», som blant annet er knyttet til den gode prestasjonen til Xavis lag på banen.

You may also like

Leave a Comment