Home » Mai 2023 i Lubartów: Oversikt over de viktigste hendelsene i april 2023

Mai 2023 i Lubartów: Oversikt over de viktigste hendelsene i april 2023

by Gunnar Garfors

Vi har utarbeidet en oppsummering av den siste måneden for deg. Sjekk ut artiklene vi leste mest i april. Hvilken informasjon interesserte innbyggerne i Lubartów mest? Har du lest artikkelen: «Slik lever Kuba Wesołowski. Se den fasjonable utformingen av stuen og soverommet i en moderne stil. Ta en titt på huset til stjernen i serien «Na Wspólnej»?

reklamemateriell for partnere

Prasówka kan Lubartów: andre hendelser fra forrige måned

Nedenfor presenterer vi andre artikler som vakte oppmerksomheten til lesere fra Lubartów i april. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Sørg for å koble fra disse enhetene om natten! Du sparer penger og reduserer brannfaren

Forlater du ofte enhetene dine tilkoblet når du legger deg eller forlater huset i lengre perioder? I så fall bør du vite at denne oppførselen kan føre til en rekke problemer, inkludert økte strømregninger og risiko for brann. Likevel er det også argumenter for å la noen enheter være tilkoblet over natten.

📢 Lublin elsker speedway. La oss huske de beste fansen i Polen

Fredag ​​21. april kjører Platinum Motor-førere på sin egen bane for første gang denne sesongen. Selvsagt vil kampen mot Wolves Krosno bli sett av en gruppe på rundt 10.000 fans som skapte en utrolig stemning på Al. Zygmuntowski. Før fredagens kamp, ​​la oss huske de fargerike, underholdte Lublin-fansen…

📢 Lublinalia for første (og ikke siste) gang i Lublin. Blant stjernene i The Dumplings, Young Iga og Wieniawa

Foran oss ligger en historisk sensasjon – Lublinalia. For første, men absolutt ikke siste gang, har fire universiteter gått sammen om å lage Lublin Days of Student Culture, som vil ta over ikke bare grøntområdene til Lubelskie Perła-bryggeriet, men hele byen fra 18. til 21. mai. .

📢 UMCS botaniske hage er nå åpen. Mer enn 7000 plantearter og varianter fra hele verden venter på gjester! [ZDJĘCIA]

Søndag (16. april) åpnet UMCS botaniske hage dørene for besøkende og åpnet sesongen. Det er over 7000 arter og varianter av planter fra hele verden, samlet i tematiske seksjoner og samlinger.

📢 Disse stjernene er fra Lublin-regionen. Nå kjenner hun og beundrer hele Polen

Vi spurte kjendiser fra Lubelskie Voivodeship hva som er nytt. Skuespillere, sangere og showbusinessstjerner gjør seg store i den store verden. Beata Kozidrak, Krzysztof Cugowski, Paulina Sykut-Jezyna og Katarzyna Bujakiewicz. Hele Polen kjenner disse navnene!

📢 Brannmannskapenes regnfulle mandag i Kazimierz Dolny samlet folkemengder [ZDJĘCIA]

Tradisjonen tro kom venner av det frivillige brannvesenet i Kazimierz Dolny til torget påskedag for å helle vann på takene til de omkringliggende bygårdene. Dette for å beskytte bygninger og deres beboere mot brann. Droogs fra OSP ga også «Śmigus-Dyngus» til innbyggere og turister som kom til Kazimierz-markedet i dag.

📢 De bodde sammen i 50 år. 24 par fra Chełm feiret gullbryllupsdag. se bilder

For et halvt århundre siden sto de på bryllupsteppet og lovet hverandre kjærlighet, troskap og ekteskapelig ærlighet. De har sett gode og dårlige tider sammen opp gjennom årene. Torsdag 6. april møttes 24 par på registerkontoret i Chełm for å feire 50-års bryllupsdagen.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment