Home » «Full og kaos». Nordmennene skjelver før hopp-VM

«Full og kaos». Nordmennene skjelver før hopp-VM

by Erlend Loe


Getty Images / Richard Heathcote / Bildet: Norske fans

Piotr Bobakowski


Arrangørene av Holmenkollen Skifestival er glade for den store interessen til fansen, men er samtidig bekymret for oppførselen deres.

Fra torsdag til søndag (9. til 12. mars) konkurrerer representanter for skihopp, langrenn og nordisk kombinert på Skifestivalen like utenfor Oslo.

I år, i kjølvannet av koronaviruspandemien, er arrangementet enormt populært blant fans. Arrangørene håper å selge rundt 10.000. Inngangsbilletter til verdenscupkonkurransene i tre skidisipliner.

Det er ventet pent vær denne helgen i den norske hovedstaden (mer HER), som er en ekstra magnet for vintersportfans.

SE VIDEO: #dziejesiewsport: Anita Włodarczyk og fotball? Bra, bra – du vil bli overrasket!

Det er imidlertid også noen bekymringer. Det forventes at folk samles rundt stadionene, som i årene før pandemien, da skiglede ofte endte i fyll, kaos og ulykker, slår Dagbladet alarm.

«Selvfølgelig liker vi ikke når fans drikker for mye alkohol. Det er vanskelig for oss å anslå hvor mange som kommer hit, men vi har jevnlige møter med alle redningstjenester – avslørte mediesjefen i Holmenkollen Skifestival Stefan Marx.

Marx la til at unge mennesker også blir vurdert. «For første gang i år har vi et arenaarrangement rettet mot unge mennesker for å møte TikTok-stjerner, men på en trygg og rusfri måte.»

Se:
Offisiell: Vi kjenner det polske laget fra Raw Air. Det er et flott comeback!
Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment