Home » Mai 2023 i Radzyń Podlaski: Oversikt over de viktigste begivenhetene i april 2023

Mai 2023 i Radzyń Podlaski: Oversikt over de viktigste begivenhetene i april 2023

by Gunnar Garfors

Vi har utarbeidet en oppsummering av den siste måneden for deg. Sjekk ut artiklene vi leste mest i april. Hvilken informasjon var innbyggerne i Radzyń Podlaski mest interessert i? Har du lest artikkelen: «De mest populære bønnene. Hvilken bønn blir bedt til påskefrokosten?»

Anmeldelse av april 2023 i Radzyń Podlaski: månedens 3 beste artikler

Her er en liste over de mest populære nyhetene fra april 2023. Har du hatt eller hatt en sjanse til å lese alle?

📢 De mest populære bønnene. Hvilken bønn blir bedt til påskefrokosten?

Påsken er den viktigste kristne høytiden, og den viktigste av påsken er påskefrokosten. Påskefrokostens festlige karakter er ikke bare gitt av det overdådig dekkede bordet, men også av bønnen, som understreker den ekstraordinære symbolikken ved et måltid sammen. Bønn er veldig viktig for troende. Vi foreslår hvilke bønnord som passer til påsken.

📢 Det var en liten vårutflukt i fotsporene til historiske byhus i Chełm. se bilder

Denne turen var en flott mulighet til å bli bedre kjent med byen din og dens historie. Sammen med Zbigniew Lubaszewski fra Chełm lokale avdeling av PTTK dro vi på en kort reise på leting etter historiske leiegårder i Chełm. Vi passerer dem nesten hver dag på vei til jobb, skole, shopping eller en tur og vi vet ikke så mye om dem.

reklamemateriell for partnere

Prasówka Mai Radzyn Podlaski: andre hendelser fra forrige måned

Nedenfor presenterer vi andre artikler som vakte oppmerksomheten til lesere fra Radzyń Podlaski i april. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Hjelm. Det blir en ny paviljong for fanger i Chełm fengsel [ZDJĘCIA]

Den 21. april ble grunnsteinen for byggingen av en boligpaviljong med tilhørende infrastruktur seremonielt lagt i kriminalomsorgen Chełm. Arrangementet ble ledsaget av den seremonielle signeringen av stiftelsesloven.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment