Home » Manchester City. Ja, Erling Haaland har satset på den nye klubben. Nordmannen hadde et poengsystem. «Tredje i virkeligheten»

Manchester City. Ja, Erling Haaland har satset på den nye klubben. Nordmannen hadde et poengsystem. «Tredje i virkeligheten»

by Catherine Monroe

Det er kjent hvilke kriterier Erling Haaland la vekt på da han lette etter ny klubb. Fotballspilleren og de rundt ham delte ut poeng til potensielle arbeidsgivere i flere kategorier.

Du kan se en dokumentar på Viaplay-strømmeplattformen som avslører hvordan Haaland valgte den nye klubben. Kameraet fulgte den norske spissen vinter og vår. Mange av utsagnene som er brukt i maleriet stammer fra denne perioden.

Resten av teksten under videoen

Det viser seg at Haaland og omegn vurderte de tilgjengelige alternativene ved hjelp av et poengsystem. På en skala fra 1-10, kvaliteten på laget, størrelsen på klubben, den økonomiske situasjonen, nivået på ligaen eller fansen og stadion, blant annet. Det viktigste kriteriet var imidlertid behovet for å få med seg midtspissen.

Manchester City hadde 10 av mulige poeng her. Dette er det perfekte alternativet – forklarte Alf-Inge Haaland, fotballspillerens far.

– Vi ga Real Madrid 5-6 poeng på grunn av Karim Benzema. Vi lurte også på om han ville signere en kontrakt med Kylian Mbappe – la nordmannen til.

Haaland senior avslørte at FC Bayern München også hadde høye odds. Nordmannens uttalelse brukt i filmen går tilbake til februar, lenge før Robert Lewandowski dro til Barcelona.

FC Bayern lå på andreplass på den tiden. Jeg tror City er det beste valget. Real på tredjeplass, PSG på fjerdeplass. Så var det Liverpool, Chelsea og Barcelona – sa faren til Manchester City-spissen.

22-åringen startet med suksess eventyret i den nye klubben. Han scoret ti mål på seks Premier League-kamper.

You may also like

Leave a Comment