Home » Mange høytstående russiske hæroffiserer dør under krigen i Ukraina

Mange høytstående russiske hæroffiserer dør under krigen i Ukraina

by Gabriel Scott

Britisk etterretning har analysert årsakene til den hyppige elimineringen fra kamp av høytstående offiserer fra de russiske invasjonsstyrkene. De viser at Kreml ble tvunget til å sende flere av dem til fronten. – Feilen i invasjonen av Ukraina resulterte i at senior russiske kommandanter dukket opp på slagmarken, men dette satte dem i betydelig risiko og resulterte i uforholdsmessige tap blant offiserer, meldte Storbritannias forsvarsdepartement søndag.

Massakre etter skolebombing. Få overlevde [WIDEO]

I følge foreløpige data døde 60 mennesker som et resultat av en bombe som ble sluppet av russiske styrker på en skole i landsbyen Bilohorivka, Lugansk-regionen, lørdag, …

Se mer

«Kommando- og kontrollvansker, samt russernes flaggingsresultater ved fronten, fikk seniorkommandører til å gå inn på slagmarken, trolig kl. ta over virksomheten personlig. Russiske sjefer gir sjelden operativ makt til sine underordnede, som igjen ikke skaffer seg nødvendig ledererfaring. Det er imidlertid ikke klart om tilstedeværelsen av disse befalene på slagmarken førte til en foredling eller endring i operasjonskonseptet. Feilaktige planleggingsforutsetninger og støttefeil fortsetter å erodere russiske fremskritt, heter det i Daily Intelligence Update.

«Den avanserte utplasseringen av befal utsatte dem for betydelig risiko, noe som resulterte i uforholdsmessige tap blant russiske offiserer i konflikten. Som et resultat er de væpnede styrkene trege til å reagere på tilbakeslag og ute av stand til å endre taktikken på slagmarken. Disse problemene vil sannsynligvis vedvare gitt den relative uerfarenheten til operasjonskommandoen til offiserer som blir forfremmet til å erstatte de drepte,» la han til.

TVP INFO mobilapplikasjon for mobile enheter
TVP INFO mobilapplikasjon for mobile enheter

Kilde:

#Russland


#Ukraina


# Generaler


# Kommandører


#store tap

You may also like

Leave a Comment