Home » Marta Kubacka publiserte et rørende innlegg. Hun snudde seg mot mannen sin

Marta Kubacka publiserte et rørende innlegg. Hun snudde seg mot mannen sin

by Gunnar Garfors

Informasjon om Marta Kubackas sykdom sjokkerte sportsverdenen. Den polske hopperen trakk seg fra verdenscupkonkurransen før stevnet i Vikersund. Som det viste seg, deltok ikke Kubacki i konkurransen på grunn av konas helseproblemer.

SE OGSÅ: Dawid Kubacki er tilbake på trening! Thomas Thurnbichler kommenterte situasjonen i Polen

«Min kone Marta havnet på sykehuset av kardiologiske årsaker, tilstanden hennes er alvorlig og legene kjemper for livet hennes. Hun er i gode hender, hun er en sterk jente, jeg vet hun vil kjempe. Selvfølgelig er det slutten.» «Sesongen er det viktigste for meg, men det er ikke det viktigste for øyeblikket,» skrev Kubacki på Instagram den gang.

Heldigvis ble helsen til den polske hopperens kone bedre og hun kunne forlate sykehuset.

«Vi kom hjem i dag, og jeg kan med sikkerhet si at det er et mirakel utført av leger, sykepleiere og fysioterapeuter. Takk for alle bønner, gode tanker og oppmuntrende ord» – kan du lese på Kubackis Instagram-profil.

Nå snakket Marta Kubacka om helsen sin. Kona til den polske olympiske mesteren publiserte et rørende innlegg på sosiale medier. Hun inkluderte også et bilde som viser arrene på kroppen hennes etter operasjonen.

«Arr, arr er et av de få jeg har på kroppen. Sannheten er at uten dem ville jeg ikke vært i denne verden lenger… Et team av mennesker og deres arbeid har bidratt.» ansatte ved sykehusene jeg har vært på, til Silesian Center for Heart Diseases i Zabrze,» skrev hun.

Marta Kubacka henvendte seg også direkte til mannen sin i sitt bidrag.

«Fra bunnen av mitt hjerte vil jeg takke min elskede ektemann, Dawid Kubacki, som brukte hele slutten av sesongen på å være sammen med meg og støtte meg i kampen min mot sykdommen, på bekostning av hans kamp for den beste plassen. i verdenscupen. Husk, kjære, at det fortsatt er mye foran deg» – kan du lese.

Til slutt sa den polske hopperens kone at hun «starter et nytt liv» etter denne situasjonen.

«Takk til alle familiemedlemmene som har hjulpet oss med å ta vare på barna våre i denne vanskelige tiden. Hvis du leser dette, vil du vite at du er uerstattelig! Jeg kan heller ikke glemme noen som ba for meg. Den er veldig, veldig lang. Jeg håper at enheten jeg har inni meg vil hjelpe meg til å ha mange flere fantastiske øyeblikk med familien min og mine kjære. Takk igjen til alle! Og nå begynner jeg livet mitt på nytt, bare fokuserer på fremtiden. hun lukket.

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment