Home » MEC Koszalin forbereder seg på en mulig mekling i salg …

MEC Koszalin forbereder seg på en mulig mekling i salg …

by Gabriel Scott

Miejska Energetyka Cieplna i Koszalin (Voivodskapet Vest-Pommern) forbereder seg på å bli en mellommann i distribusjonen av kull – sa Andrzej Kierzek, varaordfører i Koszalin for økonomisk politikk.

Informasjonen om forberedelsene til MEC i Koszalin for en mulig mekling i distribusjon av kull ble gitt av varaordføreren i byen under pressekonferansen til Koszalin-myndighetene. Kierzek påpekte at MEC hadde vedtatt en tilsvarende resolusjon.

Han la til at «søknaden om registrering vil bli sendt til PGE Paliwa og skattekontoret vil motta en søknad om betaling av særavgift hvis det vil hjelpe innbyggerne i Koszalin å få kull».

Han understreket at slike tiltak foreløpig ikke er nødvendige siden kull er tilgjengelig i drivstoffdepoter. – Vi har laget en oversikt over tankanleggene. Det er kull, dessverre er prisen rundt 3000. 100 PLN per tonn ”- sa Kierzek.

Kierzek opplyste at driften av fjernvarmenettet heller ikke var i fare.

– Så langt har det ikke vært problemer med kullforsyningen. Vi forventer ingen problemer med fint kull,» sa Kierzek. Han la til at den andre av de tre MEC-transaksjonsavtalene med PGE Paliwa for å levere kull for tiden blir implementert.

Han bemerket at kommunal varmeteknikk i Koszalin brenner 56 000. tonn kull og hver av avtalene med PGE Paliwa vil være på over 20.000. tonn kull.

«Selskapet (MEC) har også en 36 MW gassfyrt ovn. Det har signert en gassforsyningskontrakt, større enn i fjor, slik at i tilfelle avbrudd i kullforsyningen, vil denne gassovnen, som er spådd å være topp og starte ved en temperatur under minus 10 grader Celsius, brukes. la Kierzek til. (TRYKK)

Forfatter: Inga Domurat

ing /akub/

You may also like

Leave a Comment