Home » Med et slikt resultat hadde vi seieren i lommen – Krotoszyn.dlawas.info – informasjonsportal

Med et slikt resultat hadde vi seieren i lommen – Krotoszyn.dlawas.info – informasjonsportal

by Connie Nielsen

Vi informerer deg om at vi på grunn av ikrafttredelsen av personvernforordningen har utarbeidet en personvernerklæring i samsvar med denne. Til tross for at GDPR-forordningen kommer, er dataene dine like trygge som de var før 25. mai. I vårt tilfelle vil kun formelle ting endres, og hvis du ønsker å fortsette å bruke nettstedet som før, bør du godta vilkårene i vår personvernerklæring.

I et nøtteskall
Under besøket ditt, takket være informasjonskapsler, foregår profilering som lar oss lede deg til det mest valgte innholdet. Denne løsningen lar oss også vise annonser som passer best for dine preferanser, og det er langt færre av dem. Du foretrekker kanskje en portal uten annonser, men deres tilstedeværelse lar oss operere i mediebransjen og leserne våre mottar den mest pålitelige og sannferdige informasjonen gratis, siden vårt redaksjonsteam er uavhengig og vårt oppdrag er å informere publikum og lære å ta vare på beboernes felles beste.

«Alltid pålitelig, alltid uavhengig, alltid ved beboernes side»

Ved å samle inn statistiske data, som også er helt anonyme og vi ikke kan tildele denne statistikken til bestemte personer, kan vi trekke aggregerte konklusjoner om populariteten til artiklene våre. På denne måten analyserer og utvikler vi arbeidet vårt og leserne våre får mer og mer interessant innhold. Vennligst les personvernreglene som brukes på nettstedet vårt og godta vilkårene.

You may also like

Leave a Comment