Home » Media: Erling Haaland har bestemt seg for ny klubb. En detalj forlot fotball

Media: Erling Haaland har bestemt seg for ny klubb. En detalj forlot fotball

by Gunnar Garfors

Erling Braut Haaland er en av de mest ettertraktede spillerne på overgangsmarkedet. Den norske spissen har scoret 23 mål og gitt seks målgivende pasninger denne sesongen, og resultatet kunne vært enda bedre hadde det ikke vært for helseproblemer. Manchester City og PSG er blant klubbene som er interessert i å overta Haaland. Inntil nylig tilhørte FC Barcelona denne gruppen, men er nå også interessert i Real Sociedads Alexander Isak.

se videoen
Smuda foreslo ideen til Peszka. Og denne fungerer allerede. Han satte sammen et flott team

Media: Erling Haaland har valgt Real Madrid. Spørsmålet er bare datoen for overføringen

Det tyske avisen «Sport Bild» melder at Real Madrid har vunnet løpet om Erling Braut Haaland. De nåværende lederne i den spanske ligaen vil dermed betale en straffeklausul på 75 millioner euro, som blir aktiv fra i sommer. For øyeblikket er det et spørsmålstegn – det handler om datoen for overføringen. Real Madrid har to alternativer: ta Haaland i sommer eller ikke før i 2023.

Du kan også finne mer sportsinnhold Gazeta.pl

Tidligere har «Bild» rapportert at Erling Braut Haaland vil signere en sponsoravtale med Adidas, som også produserer drakt for Real Madrid. Nordmannen ble skissert med en plan for et mulig samarbeid og til og med en spesiell logo for sitt nye merke. Spilleren skal selv ha vært svært positiv til samarbeidet med det tyske merket. Zinedine Zidane og det norske idolet Michu skal ha vært involvert i forsøk på å overtale Haaland til å slutte seg til Real Madrid.

Alt avhenger av Real Madrids evne til å gjennomføre Kylian Mbappes prioriterte overgang i mange måneder. Tidligere Barcelona-president Joan Gaspart sa i radioprogrammet A Diario at Mbappes overgang til Madrid er trygg. – Kylian har allerede signert for Real, det er jeg sikker på. Jeg kjenner Florentino Perez og jeg er overbevist om det, sa han.

You may also like

Leave a Comment