Home » Mindre kjente, men verdt å kjøpe rengjøringsroboter – en kort oversikt

Mindre kjente, men verdt å kjøpe rengjøringsroboter – en kort oversikt

by Peter Østbye

Teksten inneholder reklamelenker fra vår partner.

I guiden finner du informasjon om rengjøringsroboter:

Cobb LF80

Cobbo Robotics er et polsk merke eid av et selskap grunnlagt i 2007. Tilbudet deres inkluderer: rengjøringsroboter. En av nyhetene er Cobbo LF80, som ifølge produsenten byr på en kraftig sugekraft på 12.000. Bye Dette skiller den fra kjente konkurrenter med et snitt på rundt 2,5 tusen. Bye LF80 er ikke bare en støvsuger, men også en automatisk mopp. I tillegg kan den bruke vaskemidler til våtrengjøring, ikke bare vann som de fleste roboter på markedet. Roboten bruker LDS Pro 6.0 lasernavigasjon for å navigere rundt i huset, så den renser logisk og grundig. Også verdt å merke seg er de to forskjellige hovedbørstene: Shine+ rullen med mikrofiber for glatte overflater og COMBO gummibørsten med bust for rengjøring av tepper.

Cobb Pro 27 UV

Den andre modellen fra samme firma som det er verdt å ta hensyn til er Cobbo Pro 27. Det er en high-end støvsuger og mopp. Det tilbyr mange interessante funksjoner og fasiliteter. Vaskemidler kan brukes til våtrengjøring. En 300 ml tank lar deg vaske et veldig stort område, og tre-nivåinnstillingen lar deg justere moppingintensiteten. Pro 27 UV har de nyeste sensorene og sensorene, LDS Pro 6.0 navigasjon, 2700pA sugekraft og et batteri som lar deg støvsuge opptil 300 kvadratmeter overflate. Produsenten brukte også innovative rengjøringsmoduser (robotens bevegelsesstil). Nyheten er den rutete fiskebeinsrengjøringen, som er den mest grundige. Den største kuriositeten er imidlertid UV-desinfeksjonsfunksjonen via den innebygde lampen. Et praktisk tillegg er dockingstasjonen med automatisk tømming av knoppbeholderen.

ZACO A10

Zaco er kanskje mindre kjent for polske brukere av rengjøringsroboter, men de er de samme støvsugerne som Ilife. Produsenten er den samme. Det tilbyr utstyr av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris. Zaco A10 har lasernavigasjon, store hjul som lar deg overvinne hindringer på opptil 2 cm høye og en tre-nivås sugekraftjustering. Roboten oppdager tepper og øker automatisk kraften og omgår dem ved mopping. Zaco A10 husker kort fra opptil tre etasjer. Takket være mobilapplikasjonen kan roboten dirigeres til et hvilket som helst sted eller soner som er ekskludert fra rengjøring kan defineres. En stor vanntank på 300 ml er nok til å rengjøre opptil 200 kvadratmeter harde gulv.

IMILAB V1

Imilab V1 tilbyr lignende utstyr, som også overvinner hindringer på opptil 2 cm, har en viskefunksjon og mange sensorer. Sugekraften er 2700 Pa, som er et godt resultat sammenlignet med kjente konkurrenter. Våtmopping slås av automatisk når roboten oppdager et teppe eller teppe. Roboten kan styres via Imilab Home App eller Mi Home. Settet inkluderer en ladestasjon hvor roboten kan tømme smussbeholderen. Som et resultat er enheten nesten vedlikeholdsfri.

MIDEA S8+

Den lite kjente roboten Midea S8+ er også interessant. Bemerkelsesverdig er dokkingstasjonen, som bruker en kraft på opptil 19 000 for å tømme støvet fra roboten. Hei, dette tar ca. 9 sekunder. En stor 2,5 liters pose holder rundt 30 dager med vanlig støvsuging. Midea har et trippelfiltersystem som allergikere setter pris på. Dette er en annen robot som ikke bare støvsuger, men også våtmopper. S8+ bruker vibrasjoner med en frekvens på 500 per minutt, noe som gjør at den kan fjerne tøffere skitt. Hovedbørsten er V-formet og fjerner effektivt støv og skitt. Roboten husker flere kart og lar deg dele rom og sette detaljerte arbeidsplaner. LDS-systemet og over 30 sensorer sørger for logisk og effektiv rengjøring.

You may also like

Leave a Comment