Home » Mino Raiolas helse rocker Erling Haalands fremtid!

Mino Raiolas helse rocker Erling Haalands fremtid!

by Gunnar Garfors
Hva kommer etter denne annonsen?

12. januar førte nyhetene om den berømte agenten Mino Raiolas legevakt til en mengde reaksjoner over hele fotballplaneten. Spillerrepresentantens klan roet så ting ned ved å si at det bare var en forhåndsplanlagt sjekk. Imidlertid avslørte den siste informasjonen av avisen bilde avdekket at helsetilstanden til Erling Haalands representant (21 år) hadde fortsatt å forverres. «Det er en lungesykdom som ikke har noe med koronaviruset å gjøre», meldte tyske medier. I går ettermiddag, Mediaset Sport påpekte at Raiola var skrevet ut etter flere timer på intensivavdelingen, men denne bekymringsfulle nyheten kan likevel rokke ved de norske gigantenes fremtid.

I denne sammenhengen, sportens verden Denne lørdagen antyder faktisk at problemene til Mino Raiola, som ble utskrevet fra San Rafaelle sykehus på fredag, gjorde fremtiden til pungdyr nr. 9 stadig mer usikker. Og av en god grunn. Den 54 år gamle italieneren, som har førsteklasses innflytelse på avgjørelsene i anklagene hans, ser ikke ut til i dag å fullt ut støtte cyborgen i forhold til hans mulige fremtidige mål. Dessuten slår katalanske medier fast at Raiolas måte å jobbe på ikke er vanlig. Transalpin er omgitt av bare fire eller fem personer, inkludert en imagekonsulent, en økonom eller til og med en advokat. ha et komplett organisasjonskart.

Situasjonen rundt Erling Haaland begynner å bli usikker!

Det er sant at det nå er en muntlig pakt mellom Raiola og Borussia Dortmund for å legge til rette for – i stedet for å bli stadig tydeligere – exit av den norske landslagsspilleren (15 landskamper, 12 mål) denne sommeren for en estimert sum på mellom 75 og 100 millioner ( unntatt provisjoner), så full av usikkerhet. En ny vending som ikke burde passe BvB og dets president Hans-Joaquim Watzke, som sist oppfordret Erling Haaland, som er under kontrakt ut 2024, til å posisjonere seg raskt. Et press som den berørte rektor ikke hadde unnlatt å reagere på den siste tiden.

«Borussia presser meg til å ta en avgjørelse om visse ting. Men jeg vil bare spille fotball. Det betyr nok at jeg snart må få ting i gang. Jeg har aldri snakket om å respektere klubben før. Ting vil skje snart. Det ideelle ville være å slippe å velge nå fordi det er mange spill og jeg vil gjerne fokusere på det, men jeg kan ikke., forklarte Leeds-innfødte. Haaland, forfatter av 22 mål og 6 assists på 19 kamper i alle konkurranser, er fortsatt et prioritert mål for lag som Barça, Real eller Manchester City som ikke har til hensikt å la sine spanske rivaler slippe dem. Men i en tid hvor Borussia Dortmund og deres søkere venter på avklaring, vil Erling Haalands fremtid sannsynligvis bli stadig mer uklar.

You may also like

Leave a Comment