Home » Mötley Crües første konserter med John 5 er rangert som gjennomsnittlig ⋆ MetalNews.pl

Mötley Crües første konserter med John 5 er rangert som gjennomsnittlig ⋆ MetalNews.pl

by Gunnar Garfors

Sent i fjor bestemte Mick Mars seg for å gi opp livet på gata for godt og forlot glam metal-bandet Mötley Crüe. Helseproblemer tvang ham til å ta denne avgjørelsen – nærmere bestemt Bechterews sykdom, som gjør Micks bevegelse stadig vanskeligere. Blant andre tok den tidligere kjente John 5 hans plass i laget. fra å jobbe med Marilyn Manson og Rob Zombie. Forrige helg spilte formasjonen sine første konserter med den nye besetningen.

Motley Crüe og Def Leppard i Polen! Legends of glam metal vil spille i Kraków i 2023

Mötley Crüe kommer tilbake med en ny rollebesetning

10. og 11. februar opptrådte glamgruppen på to spesielle konserter i New Jersey. Begge kveldene presenterte bandet publikum med konserter på rundt halvannen time, hvor repertoaret besto av deres største hits. Fans har hørt slike klassikere som «Shout At The Devil», «Dr. Feelgood» eller «Jenter, jenter, jenter». Det er verdt å merke seg at Mötley ikke har endret setlisten i det hele tatt siden hun kom tilbake fra pensjonisttilværelsen, så vi kommer sannsynligvis til å høre følgende sanger under hennes kommende konsert i Polen:

 1. Vill side
 2. rope på djevelen
 3. For fort for kjærlighet
 4. Ikke gå gale bort (bare gå bort)
 5. Saints of Los Angeles
 6. strømførende ledning
 7. Ser dødelig ut
 8. The Dirt (grunnlagt 1981)
 9. Rock And Roll del 2 / Smokin» In The Boys Room /
  Helter Skelter / Anarchy in Britain / Blitzkrieg Bop
 10. hjem kjære hjem
 11. Dr. Føl deg bra
 12. Samme gamle situasjon (SOS)
 13. jente, jente, jente
 14. primal skrik
 15. Start hjertet mitt

Hvordan opptrådte bandet vokalt og instrumentalt? Vi kan absolutt lese blandede følelser blant internettbrukere. For eksempel har folk en tendens til å snakke positivt om hvordan John 5 passer inn i teamet. Tommy Lee og Nikki Sixx sine opptredener fikk også litt ros. Sangeren Mötley er en hit igjen. Og dette faktum er ikke overraskende, for på amatøropptak av begge konsertene til bandet kan du høre at Vince Neil definitivt er et stykke unna nivået til hans beste vokalform. Vil denne situasjonen bli bedre innen 31. mai når bandet planlegger å spille i Polen? Tvilsomt, men visstnok dør håpet sist?

Foto. Ross Halffin

You may also like

Leave a Comment