Home » Motorola bretter et antikt nettbrett. Her kommer Moto Tab G62

Motorola bretter et antikt nettbrett. Her kommer Moto Tab G62

by Connie Nielsen

Motorola forbereder lanseringen av sitt nye Moto Tab G62-nettbrett. Enheten vil være en ganske fantastisk fusjon av den nye Android med de gamle komponentene.

Noen måneder siden Motorola presenterer et nettbrett i mellomklassen MotoTab G70og forbereder nå en modell med lavere numerisk betegnelse – MotoTab G62. Det lover ikke godt for ytelsen, og det bekrefter det delvis Data fra Google Play-konsollender noen Moto Tab G62-data ble oppdaget.

Denne informasjonen viser at det vil være to varianter av Moto Tab G62-nettbrettet med ikoner XT2261-1 og XT2261-2. Den første er bare en modell Trådløs Internett-tilgangmens den andre har en innebygd 4G-modem.

Konsollen avslørte også systemene som ble brukt, og dessverre er ikke situasjonen her særlig oppmuntrende. Få Wi-Fi-modell Snapdragon 678mens 4G-varianten er drevet Snapdragon 665. Dette er ganske gamle sjetonger, etter å ha eksistert i godt tre år nå, og det er vanskelig å forvente ytelse fra dem. Til sammenligning ble sistnevnte enhet inkludert i serien smarttelefoner Moto G8som ingen husker i dag.

Arbeidet til prosessoren i Moto Tab G62 støttes 4 GB RAM. Størrelsen på internminnet er ikke spesifisert, men det kan antas å være lik Moto Taba G70 64 GB.

Google Play-konsollen avslører også skjermoppløsningen – 2000 x 1200 – selv om diagonalen ikke eksisterer. Det blir nok 10-11 tommer. Til sammenligning har Moto Tab G70 samme oppløsning og 11 tommer diagonal.

Til tross for bruk av gamle SoC-systemer, er det meningen at Moto Tab G62-nettbrettet skal fungere under kontroll av det nyeste Android 12det er gode nyheter. For premieren på enheten bør det være nok innen 2-3 måneder.

Utseende: Huawei MatePad papir. Du har aldri sett et nettbrett som dette før

Utseende: Galaxy XCover 6 Pro og Galaxy Tab Active4 Pro – Samsung inviterer til premiere

Bildekilde: Motorola

You may also like

Leave a Comment