Home » Musikkstjerner vil opptre i Świecie og Chełmno om sommeren. Det blir: Baranovski, Smolasty, Bryska, Vader

Musikkstjerner vil opptre i Świecie og Chełmno om sommeren. Det blir: Baranovski, Smolasty, Bryska, Vader

by Catherine Monroe

Sommersesongen vil være full av kulturelle arrangementer, konserter og arrangementer i både Świecie og Chełmno.

Dżem, Kuba Badach, Baranovski, Smolasty, Bryska, Vader – dette er de største stjernene som vil dukke opp på verdensscenen i sommersesongen.

De yngste innbyggerne i Świecie kommune venter på denne begivenheten hele året – Dette er det største arrangementet dedikert eksklusivt til de minste – informerer Agnieszka Puza fra avdelingen for promotering og turismeutvikling ved kultursenteret i Świecie. – Tomten til barneskole nr. 8 blir en drømmeby for hvert barn. Programmet inkluderer workshops: matlaging og keramiske smykker, en enorm oppblåsbar lekeplass (åtte hoppeslott), oppblåsbare attraksjoner – bumperballer, skytebane, dart, gigahockey, babysone (fra 6 måneder til 3 år), hinderløype med attraksjoner, fletting , utendørs maskoter Aktiviteter, spill med animatører, kunstneriske opptredener av barn og unge. Alle attraksjonene som er nevnt er gratis!

Lyden av musikk, sjarmen og ynden til majorettene, fargerike kostymer, nattshow – brassband setter rytmen i Świecie i to dager.
– Arrangementet er åpent for alle, det er ingen aldersgrenser – understreker Agnieszka Puza. – Festivalelskere påpeker at det er flott underholdning og lydene fra blåseinstrumenter er en behagelig avslapning etter kakofonien av elektroniske lyder som oversvømmer oss fra overalt. En viktig del av programmet i år er feiringen av 50-årsjubileet til Blåseorkesteret i Świecie.

Programmet inkluderer skate- og breakdance-konkurranse, polsk Beatbox CHAMPION 2022-show, danse- og skateboardshow, Maluszek-Skejtuszek-sonen.

Konsert Ralph Kaminski & My Best Band In The World, 21, amfiteater, billetter: fra 99 PLN, arrangør: Artistic Impresariat «etc.»

24.06 neon, 20, amfi, billetter fra 90 PLN, arrangør: Qualitim

Sommer utendørs kino i parken ved kultursenteret, gratis inngang: 30.06, 08.07, 29.07 22, 19.08 21:30. Titlene på filmene velges i samarbeid med beboerne.

Starttid 19, amfiteater i Świecie, billetter 20/40 PLN (kupbilecik.pl, biletyna.pl og CK i Świecie) utøvere: BRYSKA (19:00), BARANOVSKI (20:30) og SMOLASTY (10:00 p.m. ).

Start: 17.00, lekeplass på det tyske slottet i Świecie, billetter til 31.05 50 PLN, fra 01.06 70 PLN (kupbilecik.pl, biletyna.pl og CK i Świecie) Spiller: Vader, Mortis Dei, Kontagion, Dark Side og vinneren av FMB-konkurransen. Ikke bare innbyggerne i Świecie venter på konserten til årets headliner, spesielt for Vader som feirer sitt 40-årsjubileum i år.

29.07 Electronic Park, Park ved CK i Świecie

Blues na Świecie Festival Kujawy/Pomorze er en viktig og prestisjefylt musikkbegivenhet som har blitt holdt i Świecie siden 2011.
– Festivalen har blitt en sterk kulturell merkevare og tilbyr et program på høyeste nivå hvert år – legger Agnieszka Puza til. – Arrangørene av festivalen styres av mottoet til Willie Dixon: «Blues er røtter, resten av musikken er frukt» Derfor inviterer de i tillegg til bluesstjerner musikere fra Polen og utlandet fra hele verden til å Świecie og presentere en moderne tilnærming for «bluesrelatert» musikk. Som et resultat skinner festivalbegivenhetene med overflod av lyder fra sjangere som rock, funk, jazz og soul.
Opptreden på den sekulære scenen: Dżem, Kuba Badach, Eric Slim Zahl (Norge), Alexander Dolgov Band (Ukraina), John Clifton (USA), Boogie Boys, Black Radio, Late Bloom, HooDoo Band & Retro Funk Horns.

I tillegg til konserter står på programmet Blues familiepiknik, blues chill out sone, jamsession, Boogie Woogie Show & Dance. Medfølgende arrangementer: åpne forelesninger og besøk til Astrobase i Świecie, Blues Motorcycle Rally organisert av Wataha Świecie, åpning av utendørs utstilling, økonomisk modul og mange andre attraksjoner.
Alle planlagte konserter holdes i amfiteateret, bortsett fra Festival of Strong Sounds, som tradisjonelt arrangeres i slottet.

Den tredje utgaven av Summer Solstice Vibrations finner sted 24. juni – denne begivenheten vil åpne høytiden 2023. Med bandet til sang- og danseensemblet «Pomorze» vil lørdagen forløpe i en virkelig folkestemning. I rekreasjonssenteret ved Lake Starogrodzkie Det vil være anledning til å feire Sobótka-riten, som er et viktig rituelt element i våre forfedres identitet på regionalt og nasjonalt nivå. Deltakerne vil være vitne til et ekstremt fargerikt skue med mange elementer av dans og musikk fremført av grupper som opprettholder den lokale folklore-tradisjonen. Dansere og et band sørger for et skue av dans og musikk. Kujawiaks, Obereks og Mazurkas vil dominere og hodene til gjestene vil fylles med folkemusikk i en moderne versjon. Brannshowet blir en spektakulær kulminasjon av midtsommerritualet, komplett med vakker musikk og dans. 26. juni er det planlagt konserter på Chełmno-plassen. Musikere fra den polske underholdningsscenen vil gjøre tiden vår morsommere. Lyttere kan glede seg over kjente sanger som kan høres på de største polske radiostasjonene, så vel som i musikkprogrammer og på festivaler.

JuicyPop vil være den første til å opptre. Dette er et av de beste coverbandene i Polen. Bandets suksesser inkluderer TV-opptredener i programmer som «Mam Talent», «Dzień Dobry TVN», «Must Be The Music» eller «Bitwa na Głosy».

Strikking eller hekling er en type håndarbeid som ikke krever kontakt med en annen person. Så det kan skje at vi vier oss til denne lidenskapen i årevis uten å innse at noen som deler våre interesser bor i leiligheten ved siden av. Derfor er Verdens strikkedag en flott mulighet til å endre denne tilstanden i offentligheten! Enten du kan eller ikke – kom og se oss. God stemning og positiv energi garantert! Pakk strikkepinner, heklenåler og favorittgarn og kom til Grudziądzka!

Vi oppfordrer deg til å delta XXIV Lizard Fair, som arrangeres i Chełmno 8.-9. juli. Arrangørene inviterer håndverkere, kunstnere, småhandel og servicegründere. Mange utstillere og fans av dette arrangementet kommer hvert år. Det blir folkekunst, håndverk og matmesse. Det er akkompagnert av en festival med folkloreband. En fargerik parade av artister går gjennom Chełmno, og grupper av artister presenterer seg på scenen på torget. Det blir mye musikk, dans og glede. Det er et folklorearrangement som har eksistert siden 1998. Målet er å integrere generasjoner, fremme ulike kreative felt og forsvinnende yrker, popularisere folklore og fremme byen. Som alltid var en viktig del av prosjektet opptredener av sang- og dansegrupper fra forskjellige regioner i Polen og i utlandet.

En stemningsfull konsert finner sted i det tidligere kapellet i Nowe Planty. Dette er et forslag i sommerarrangementskalenderen til Chełmno kultursenter, som åpnet i fjor. Det blir en intimkonsert midt i sommerlig, livlig natur. Lyden av musikk, grønne trær, blå himmel, et koselig teppe… det perfekte øyeblikket. Inngang: godt humør og et teppe for komfortabelt å nyte scenelyden.

Den vil igjen besøke gamlebyen i Chełmno Festival KGW Polen Fra kjøkkenet. Kretsene av countrykvinner vil presentere seg på markedet. Polska Od Kuchni KGW Festival er et unikt arrangement unnfanget med tanken på hvor viktig det er å følge med i tiden og pleie lokal identitet og tradisjoner. Målet med festivalen er å integrere, aktivere og støtte lokalsamfunn, å fremme polske produkter og kulinarisk arv, samt å utveksle kunnskap og ferdigheter på tvers av generasjoner og videreformidle tradisjoner til yngre generasjoner.

Polsk TV har lansert en ny sommerkonsertserie med tittelen «Dancing Poland», som vil bli sendt direkte på TV hver søndag. Atten konserter i atten byer – inkludert Chełmno – 23. juli. – De hotteste dansehitene, en galakse full av stjerner, spektakulære koreografier, tonnevis av konkurranser og kraften til overraskelser. Alt dette i en attraktiv formel av et muntert, musikalsk show som kan følges ikke bare fra scenen, men også på TV. Magdalena Narożna med bandet Piękni i Młodych, Izabela Trojanowska, Komodo, Filipa Lato, DJ Adamus, Michał Wiśniewski med gruppen Ich Troje, Zenek Martyniuk, Skolima, Andre og mange andre stjerner vil stå på scenen.

Det er Father’s Village World Folklore Festival som arrangerer arrangementet Folkekulturforeningen «Kundzia». Flere folkeband skal opptre på Ronda-scenen. De vil introdusere oss til musikken og dansen som er karakteristisk for deres land.

På slutten av sommeren, Ph. Bye, Bye Holiday – på torget og ul. Grudziądzka i Chelmno.

Sjekk ut galleriet(6 bilder)

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment