Home » Nabilla, Aya Nakamura … En Instagram-konto kompenserer for mislykkede stjerneendringer

Nabilla, Aya Nakamura … En Instagram-konto kompenserer for mislykkede stjerneendringer

by Peter Østbye

«Velkommen til virkeligheten, den ekte». Her er kontolegenden løgner, på Instagram. Etterfulgt av 185 000 abonnenter, bruker brukeren dagene på å grave opp alle de mislykkede kjendisredigeringene, som hun så legger ut på profilen sin. Og innen sosiale nettverk er det falske kongen. Vi skal fortelle deg hvorfor. Spoiler: Det er bekymringsfullt.

Instagram vs. virkelighet

Det er ingen hemmelighet at mange influencere, skuespillerinner, reality-TV-deltakere og sangere har regelmessige kosmetiske operasjoner. Men tilsynelatende er ikke resultatene av operasjonene deres nok for dem. Faktisk modifiserer de også fysikken sin etterpå gjennom applikasjoner.

Nabilla, Aya Nakamura, Maeva Ghennam, Manon Marsault, Danae Bessin… Selv politikeren, eks-talskvinnen for republikanske, Laurence Saillet gjør dette «Reklame» uredelig. Som består av publisering Bilder av den som ikke finnes. Og som det aldri kommer til å bli.

Takk til løgner, forstår vi at publikasjonene ofte er overdrevent redigert med Photoshop: glattet hud, endret kropp på nettet, sminke lagt til via applikasjon … Og disse nye teknologiene går enda lenger. Det er mulig å endre hans opptreden på video, til og med live. Som en påminnelse er disse personlighetene fulgt av veldig unge jenter og unge gutter. Som tror at idolene deres virkelig ser slik ut i det virkelige liv.

David Guetta, Hugo Philip, Baptiste Giabiconi …

Og menn skjuler også virkeligheten ved å retusjere kroppen hennes. Noen, som influenceren Hugo Philip, DJ, David Guetta eller modellen, Baptiste Giabiconi, ikke nøl med å legge til muskler eller øke veksten din takket være Photoshop-verktøyet. Denne parallelle og falske virkeligheten er et reelt sosialt fenomen fordi det kan få alvorlige konsekvenser for yngre generasjoner.

I tillegg Norge sist juli en lov ment å forplikte påvirkere rapportere noe «Retusjert eller på annen måte manipulert reklame, hvis kroppen til personen som vises i reklamen som et resultat avviker fra virkeligheten i form, størrelse eller hudfarge». Ditto for skjønnhetsfiltre. Målet ? Begrens de giftige effektene av disse urealistiske blikkene på internettbrukere.

For ikke å gå glipp av noen av våre nyheter, abonner vårt nyhetsbrev!

You may also like

Leave a Comment