Home » NAVYA slutter seg til MOVIN’ON, det første globale saminnovasjonsøkosystemet for bærekraftig mobilitet

NAVYA slutter seg til MOVIN’ON, det første globale saminnovasjonsøkosystemet for bærekraftig mobilitet

by Gunnar Garfors

VILLEURBANNE, Frankrike, 24. februar 2022–(BUSINESS WIRE)–Regulatoriske nyheter:

NAVYA (FR0013018041- Navya), en leder innen autonome mobilitetssystemer, kunngjør at de har sluttet seg til Movin’On med mål om å akselerere leveringen av bærekraftige og delte mobilitetsløsninger for alle.

Movin’On er det første globale økosystemet for strategisk forventning og co-innovasjon for bærekraftig mobilitet. Den samler mer enn 300 sentrale offentlige og private interessenter, alle forpliktet til å forutse markeder og implementere fremtidige løsninger for mer bærekraftig mobilitet.

Som en nøkkelaktør innen autonom transport av mennesker og varer, vil NAVYA stille med sin kompetanse og løsninger for å aktivt bidra til Movin’On sine to hovedmål:

  • Forbedre samfunnet ved å implementere flere og komplementære mobilitetsløsninger som oppfyller tre kriterier: effektivitet, etikk og inkludering,

  • Å handle for planeten, mot klimaendringer, luftforurensning og synkende ressurser.

Erik Grab, MICHELIN Group Vice President Strategic Anticipation and Innovation og direktør for Movin’Onsier: Vi er veldig glade for å ønske NAVYA velkommen til vårt Movin’On-økosystem. Vårt kall er å samarbeide og innovere sammen med alle som er involvert i bærekraftig mobilitet: offentlige myndigheter, inkludert byer, internasjonale organisasjoner, akademikere, store internasjonale selskaper … men også start-ups og spesielt unge og innovative selskaper i en verden av rene, trygge og tilkoblet mobilitet. Dette er åpenbart tilfellet med NAVYA, hvis dynamikk og suksess er godt etablert i flere autonome skyttel- og robotiseringsmarkeder.

Vi ønsker også Sophie Desormière velkommen til «Corporate Advisory Board» i Movin’on LAB for å fremme nye interessefellesskap med NAVYA i løpet av de kommende månedene som til slutt vil utvikle nye produkt- og tjenestesystemer som påvirker folks mobilitet og varer, for å gjøre dem mer holdbare . »

Sophie Desormière, administrerende direktør i NAVYA : « NAVYA er stolte av å bli et aktivt medlem av Movin’On, som samler de mest prestisjefylte mobilitetsaktørene, og bekrefter dermed sin posisjon som en ledende aktør innen autonom og delt mobilitet. Sammen kan vi akselerere storskala distribusjon av delte autonome transportløsninger og gå inn for mer inkluderende, fleksibel og tilgjengelig mobilitet for alle. Jeg er også beæret over å bli med i Movin’On LAB Corporate Advisory Board og engasjere NAVYA i en dynamikk av fremsyn og utvikling som er kjernen i problemstillinger og fremtidige prosjekter.»

NAVYA i hjertet av et solid og dedikert økosystem

Ved å gå inn i Movin’On-økosystemet, konsoliderer NAVYA sin strategiske posisjon med sentrale globale aktører samlet rundt en felles visjon om fremgang og mobilitet for alle.

Movin’On-medlemmer er ledende innen ulike og komplementære sektorer: transport, teknologi, energi, informasjon, kommunikasjon, finans, forsikring, rådgivning, infrastruktur, strategi, logistikk… De kombinerer sin ekspertise for å gjøre mobilitet tryggere, renere og mer sammenkoblet, mer tilgjengelig og mer effektiv.

Movin’On samler mer enn 300 store selskaper, startups, byer, land, sivilsamfunn, internasjonale organisasjoner og akademikere fra 65 land.

Apropos å gå videre

Movin’On er det første globale økosystemet for strategisk forventning og co-innovasjon for bærekraftig mobilitet. Den samler mer enn 300 nøkkelaktører innen bærekraftig mobilitet, offentlig og privat, kollektiv og individuell: store selskaper, byer, land, internasjonale organisasjoner, oppstartsbedrifter, akademikere, sivilsamfunn… Movin’On letter markedsforventning og akselererer it Saminnovasjon og implementering av løsninger for mer bærekraftig mobilitet, spesielt takket være Movin’On LAB, en tenketank og dens interessefellesskap.

Gjennom hele året organiserer Movin’On-økosystemet fysiske eller digitale arrangementer for konkret å fremme prosjektene sine.

For å lære mer om våre kampanjer, gå til www.movinonconnect.com

Om NAVYA

NAVYA ble grunnlagt i 2014 og er et ledende fransk selskap som spesialiserer seg på levering av autonome mobilitetssystemer og relaterte tjenester. Med 280 ansatte i Frankrike (Paris og Lyon), USA (Michigan) og Singapore, ønsker NAVYA å bli den ledende aktøren innen nivå 4 autonome mobilitetssystemer for transport av passasjerer og gods. Siden 2015 har NAVYA vært det første selskapet som har tatt i bruk autonome mobilitetsløsninger. Autonom skyttelbuss® Shuttle, hovedlinjen i utviklingen, er dedikert til passasjertransport. Siden lanseringen til og med 31. desember 2021 har mer enn 200 enheter blitt markedsført i 25 land. Le Tracteur Autonomous® Trakt er beregnet for transport av varer. Forpliktet til en ambisiøs CSR-tilnærming, fører selskapet en aktiv politikk på dette området, som demonstrert ved å oppnå ISO 9001-sertifisering i september 2021. Valeo- og Keolis-gruppene er blant NAVYAs historiske aksjonærer.

NAVYA er notert på det regulerte Euronext-markedet i Paris (ISIN-kode: FR0013018041 – Navya). For mer informasjon: www.navya.tech

Se kildeversjonen på businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220223006388/fr/

kontakter

NAVJA
Ansvarlig RSE, Markedsføring og Kommunikasjon
Nathalie Marcy
nathalie.marcy@navya.tech
+33 (0)7 63 20 00 52

finansdirektør
Benoit Jacheet

finance@navia.tech

ny hette
Investor Relations
Thomas Grojean
Nicholas Fossiez
navya@newcap.eu
+33 (0)1 44 71 94 94

nyhette
relasjonsmedier
Nicholas Merigeau
navya@newcap.eu
+33 (0)1 44 71 94 98

You may also like

Leave a Comment