Home » Nederlenderne har investert 636 millioner euro i eiendom i Dubai

Nederlenderne har investert 636 millioner euro i eiendom i Dubai

by Gabriel Scott

Innbyggerne i Nederland har totalt 1,5 tusen. Eiendom i Dubai, ifølge avisen Trouw.

  • Innbyggerne i Nederland har totalt 1,5 tusen. Eiendom i Dubai, ifølge avisen Trouw.
  • Verdien deres er på minst 636 millioner euro. «Emiratet er kjent som et skatteparadis og hvitvasker», minnes avisen.

Nederlenderne likte å investere i eiendom i hovedstaden i De forente arabiske emirater. dagbok «tør» stiftet, i samarbeid med plattformen for undersøkende journalistikk «investico» og ukentlig «De Groene Amsterdammer»at over tusen innbyggere i Nederland har investert i dem.

Journalister fikk informasjonen takket være analysen av data fra det amerikanske forskningsbyrået Center for Advanced Defense Studies, som igjen hentet det fra matrikkelen til det offentlige byrået i Dubai.

Verdien av egen eiendom varierer fra 22 tusen PLN. til rundt 4,5 millioner euro, melder dagsavisen. «Det er ikke kjent hvor mange nederlendere som har oppgitt eiendommen sin til skattemyndighetene, som er hva de er forpliktet til å gjøre. Tidligere forskning i Norge viste at 70 % av nordmenn som eide eiendom i emiratet ikke oppga det til skattemyndighetene.» – leser vi. «tør».

En internasjonal organisasjon for å bekjempe hvitvasking av penger tidlig i 2022 Financial Action Task Force plasserte De forente arabiske emirater på det såkalte «grå arket». Viser land med utilstrekkelige tiltak mot hvitvasking av penger. I Dubais tilfelle skyldtes dette delvis manglende tilsyn i eiendomssektoren.

Ser du etter investeringsområder? Se tilbud på PropertyStock.pl

You may also like

Leave a Comment