Home » Nederlenderne har investert 636 millioner euro i eiendom i Dubai

Nederlenderne har investert 636 millioner euro i eiendom i Dubai

by Catherine Monroe

Innbyggerne i Nederland har totalt 1,5 tusen. Eiendom i Dubai, ifølge avisen Trouw. Verdien deres er på minst 636 millioner euro. «Emiratet er kjent som et skatteparadis og hvitvasker», minnes avisen.

Påmelding til vår siste konferanse har startet. PRECOP 27, i regi av WNP.PL, finner sted 18.-19. oktober og går foran COP27 klimatoppmøtet i Egypt. Vi inviterer!

Nederlenderne likte å investere i eiendom i hovedstaden i De forente arabiske emirater. Daily Trouw, i samarbeid med undersøkende journalistikkplattform Investico og ukebladet De Groene Amsterdammer, har funnet ut at over tusen nederlandske innbyggere har investert i den.

Journalister fikk informasjonen takket være analysen av data fra det amerikanske forskningsbyrået Center for Advanced Defense Studies, som igjen hentet det fra matrikkelen til det offentlige byrået i Dubai.

Verdien av egen eiendom varierer fra 22 tusen PLN. til rundt 4,5 millioner euro, melder dagsavisen. «Det er ikke kjent hvor mange nederlendere som har oppgitt eiendommen sin til skattemyndighetene, som er hva de er forpliktet til å gjøre. Tidligere forskning i Norge viste at 70 % av nordmenn som eide eiendom i emiratet ikke oppga det til skattemyndighetene. « står «Trouw».

I begynnelsen av 2022 satte den internasjonale anti-hvitvaskingsorganisasjonen Financial Action Task Force De forente arabiske emirater på det såkalte «grå arket». Viser land med utilstrekkelige tiltak mot hvitvasking av penger. I Dubais tilfelle skyldtes dette delvis manglende tilsyn i eiendomssektoren.

Andrzej Pawluszek fra Amsterdam

Svært få av oss vil ha råd til bil i fremtiden. Vil biler bare være en bekvemmelighet for de rike? Sjekk ut vår nyeste 1×1 på Kanał Gospodarczy

kontorer til leie. Se tilbud på PropertyStock.pl

Premium-sone

KOMMENTARER (0)

Gå til artikkelen: Nederlenderne har investert 636 millioner euro i eiendom i Dubai

You may also like

Leave a Comment