Home » Netatmo presenterer en ny smart luftkvalitetssensor – iPhone-tjenesten Szczecin

Netatmo presenterer en ny smart luftkvalitetssensor – iPhone-tjenesten Szczecin

by Catherine Monroe

fNetatmo har lagt til en smart innendørs luftkvalitetssensor i sitt tilbud i PRO-versjonen. Apparatet er designet for bedrifter, skoler og andre offentlige anlegg der det er spesielt viktig å opprettholde god luftkvalitet.

Netatmos profesjonelle versjon av Smart Air Quality Sensors er designet for å gjøre det enklere å overvåke inneluftforholdene. Det kan være spesielt nyttig i barnehager, skoler og kontorbygg der barn og voksne tilbringer mange timer om dagen, samt i medisinske anlegg der det er økt risiko for eksponering for luftbårne patogener. Netatmo sensorsystemer er allerede implementert i flere utdanningsinstitusjoner og mediesentre i Frankrike, Sverige, Norge og Belgia.

Den intelligente innendørs luftkvalitetssensor PRO registrerer fyllingsnivået temperatur, luftfuktighet, karbondioksid og støynivå. Målene oppdateres hvert 5. minutt. sensor signaler med fargerom det nåværende nivået HVA2 i rommet er normalt. I beste fall lyser lysdiodene i huset grønt – gult ved 850 til 1200 ppm (deler per million), og fra 1200 ppm – rødt.

pris og tilgjengelighet

For å bestille en Intelligent Indoor Air Quality Sensor PRO eller for mer informasjon, vennligst kontakt Netatmo via deres nettside: https://get.netatmo.com/co2-sensor-schools/

You may also like

Leave a Comment