Home » Nordic walking-ruter i Wielkopolska-provinsen. Hvor skal du gå helgen 10.-11. 3. juni går de mest interessante rutene

Nordic walking-ruter i Wielkopolska-provinsen. Hvor skal du gå helgen 10.-11. 3. juni går de mest interessante rutene

by Catherine Monroe

Stavgang i Wielkopolski-provinsen kan dyrkes nesten hvor som helst. Vi anbefaler deg imidlertid å velge stier som er testet av andre sportsentusiaster. Sammen med Traseo tilbyr vi deg 3 landskapsstilte stavgangeruter i provinsen Stor-Polen. Hver helg presenterer vi et nytt utvalg av løyper å velge mellom. Finn ut hvilke ruter vi har forberedt for helgen.

Nordic walking-ruter i Wielkopolska-provinsen

Hvilke stavgangeruter i provinsen anbefales av innbyggere i Wielkopolskie Voivodeship? Vi sjekket.

Traseo er en applikasjon som lar hvem som helst huske ruten sin og dele den med andre. I samarbeid med Traseo har vi valgt ut 3 landskapsstilte stavgangeruter for deg i provinsen Stor-Polen. Finn den mest attraktive for deg.

Sjekk været før du drar ut.

 • Utgangspunkt: Złotów
 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 25,33 km
 • Vandringens varighet: 6 timer og 36 minutter
 • Høyde: 49 m
 • Sum stigninger: 370 m
 • Totalt utforkjøringer: 365 moh

GR3miasto anbefaler denne ruten for marsjen

Hovedmålet for vår siste fottur var Lame Valley. Det ligger i Przymuszewo Forestry i Zaborski Landscape Park. Den er preget av en ekstremt attraktiv natur med mange sjeldne, vernede planter. Landskapet kompletteres av krystallklare innsjøer og den buktende Kulava-elven. Hvis du vil utforske dette fantastiske stedet, kan du starte ruten i landsbyen Laska. Vi har imidlertid forbedret den med noen ekstra attraksjoner, inkludert vakre lobelia-innsjøer.

Naturreservat «Dolina Kulawy»:

For å bli kjent med den vakre naturen i naturreservatet brukte vi den pedagogiske stien som er merket i området. På den ene siden av elva går den over en ganske bred marksti, på den andre siden over en lite brukt skogssti, som absolutt kan være et hinder om man vil være ute og gå med barn i barnevogn. Det er også en gangvei i tre underveis som snor seg gjennom torvmyrene. Det er også et overbygd skur og benker i enden, et flott sted for en piknik. På den merkede naturstien kan du se nærmere på hele vanningssystemet til de lokale torvmyrene og utvide kunnskapen om fredete planter.

Lobelia Lakes:

Av alle lobelia-innsjøer som forekommer i vårt land, er 95% i Pommern. I tillegg til Polen finnes det også innsjøer av denne typen i Europa i Norge, Finland, Danmark og Skottland. De ligger i huler; lukkede, naturlige vannmagasiner var tidligere omgitt av furuskog, eikeskog og bøkeskog. Karakteristiske trekk ved lobelia-innsjøer er: sur reaksjon, liten mengde salt, mangel på mat, gjennomsiktig vann og sandbunn. Disse reservoarene skylder navnet sitt til den beskyttede Lobelia-sjøen, og det er grunnen til at bading er forbudt i de fleste av disse innsjøene. Om sommeren – med en skyfri himmel og tilsvarende lysbrytning – har vannet i disse innsjøene en vakker nyanse av turkis. På turen vår så vi innsjøene Nawionek og Piecki. Vi nådde dem via de lokale naturstiene som er merket i området og via Zaborski-turstien.
navigere

Hvordan blir været?


 • Start på ruten: Przedcz
 • Vanskelighetsgrad: 1,0
 • Distanse: 16,07 km
 • Vandringens varighet: 4 timer og 21 minutter
 • Høydeforskjell: 37 m
 • Sum stigninger: 237 moh
 • Sum av nedstigninger: 252 moh

Zbigniew39 anbefaler stavgang-ruten til innbyggerne

Dette kan være nyttig for stavgang

 • Utgangspunkt: Bojanowo
 • Vanskelighetsgrad: 2,0
 • Distanse: 10,3 km
 • Vandringens varighet: 44 minutter.
 • Høyde: 91 m
 • Sum stigninger: 894 moh
 • Totalt utforkjøringer: 917 moh

Mar.now-ruten anbefales for stavgang-entusiaster

En interessant rute langs sporet av Warszawa-opprøret fører gjennom tre distrikter i Warszawa – fra Muranów gjennom den vestlige utkanten av gamlebyen, et fragment av kongeveien, en samlingsrute for ekstremister og elvebredden i Vistula – en spesielt godt- opplyst rute Det anbefales å gjøre det tidlig om morgenen (ideelt ved daggry) eller i skumringen. Da unngår vi mengder av turister som hindrer vår bevegelsesfrihet.
Vi starter vår rute i utkanten av parken i. J. Kusocińskiego – i anlegget til KS Polonia i skjæringspunktet mellom gatene Konwiktorska og Bonifraterska, overfor Monumentet til Katyns ofre (som representerer kors som falt ut av vognen) ved ul. Muranowska.
Bonifraterska, passerer bygningene til Bonifratres-kirken og klosteret St. John of God, når vi den grønne, moderne bygningen til Høyesterett, som forbinder begge sider av gaten. Det er verdt å ta en titt på fortauene til minne om hvor ghettomuren pleide å være.
Krysser vi Krasiński-plassen, passerer vi det barokke Krasiński-palasset til høyre (inkludert palasset i Polen med spesielle samlinger av nasjonalbiblioteket, som middelaldermanuskripter eller minner fra CK Norwid), og til venstre et monumentalt monument over Warszawa-opprøret med et stort antall opprørere. Overfor monumentet er den verdt å se feltkatedralen til den polske hæren med klokker støpt fra kanoner fanget etter novemberopprøret, samt Katyn-kapellet fra 1940 og det underjordiske museet (åpent siden november 2010) og mausoleet til Defenders of the Hjemland.
Deretter dekker vi hele gaten. Miodowa (ved siden av barokkpalassene – Pac-Radziwiłł – sete for helsedepartementet og Małachowski-familien, Primate Palace fra 1500-tallet – med statuen av Staszic (nå sete for blant annet Eska Radio), biskopene av Kraków , Branicki (et av setene til Warszawa City), Szaniawskis, Mlodziejowskis – Morsztyns – det tidligere setet for PWN, Chodkiewiczs – setet for Chamber of Crafts og Borchów-palasset (erkebiskopsrådet, residensen til primater i Polen til 2007), kirken og klosteret til Capuchin-fedrene – hjemmet til hjertet til kong John II Sobieski og restene av kong Augustus II den sterke, samt gravene til mange aristokrater fra 1800-tallet) og eneste gresk-katolske basilianske kirke og kloster i hovedstaden. Her passerer vi også bygningen til det tidligere Collegium Nobilium, som i dag tilhører Teaterhøgskolen.
På vei til Krakowskie Przedmieście passerer vi St. Anny-kirken, Kazanowski-palasset (sete for Caritas), Polonia-huset, presidentpalasset med statuen av Józef Poniatowski (til høyre – Potocki-palasset – sete for kulturdepartementet og Art) og på Bristol Hotel går vi nedover Karowa Street (en bratt, svingete passasje) gjennom en utskåret viadukt i nyrenessansestil, vakkert opplyst etter mørkets frembrudd, hvor ruten til mange bilrallyer fører (spesiell seksjon ). Vi går ned til kysten av Gdańsk på Vistula og dekker ca. 1,8 km langs elven, passerer det kongelige slott på venstre side, deretter går vi langs Sagnuszki-gaten til Konwiktorska-gaten (litt oppover). På Konwiktorska passerer vi biskop Sierakowskis palass og går tilbake til Polonia stadion.
navigere


Traseo.pl er en portal og gratis mobilapplikasjon for enheter som kjører Android- eller iOS-systemer. Her finner du over 200 000 ruter! Du kan ta opp dine egne spor mens du kjører eller følge rutene til andre brukere. Se etter reiseinspirasjon.

Ta bilder, legg til beskrivelser og send deretter den lagrede ruten til Traseo.pl. Du kan fortsette å redigere ruten. Du kan også dele den med andre Traseo-brukere eller holde den privat bare for deg selv. Oppdag alle Traseo-mulighetene, installer applikasjonen og gå på veien!

Hva gir Nordic Walking deg?

Stavgang er en aktivitet som kan trenes av de fleste. Det er derfor det blir mer og mer populært. Det er fordeler hvis vi husker riktig teknikk. Stavgang vil hjelpe deg å gå ned i vekt og hjelpe deg med å delta i fysisk aktivitet, noe som er viktig for helsen vår. Det viktigste er å huske riktig teknikk og kjøp av godt utstyr. Velvalgte pinner vil hjelpe deg med å opprettholde riktig teknikk. Det er best å velge stavgangstaver og ikke kjøpe turstaver. De er forskjellige i struktur. Vi kan finne 3 typer stavgangstaver:

 • aluminiumsstenger
 • glassfiberstenger
 • karbonfiberstenger

Det er verdt å ta hensyn til vekten på pinnene vi velger. Stolper bør også ha godt profilerte håndtak og stropper. Vi kan velge modeller med justerbar lengde eller kjøpe de som er valgt i henhold til vår høyde. Høyden på stokkene velges riktig når albuen er i rett vinkel når stokkene holdes oppreist.

Å gå med staver avlaster kne-, hofte- og ankelledd. Det er derfor denne sporten passer for folk i alle aldre. Skaderisikoen er ubetydelig, sporten i seg selv er morsom og kan utøves nesten hvor som helst.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment