Home » Nordmannen drepte Pamela og kidnappet barnet. Statsadvokaten viste ingen nåde

Nordmannen drepte Pamela og kidnappet barnet. Statsadvokaten viste ingen nåde

by Gabriel Scott

– Torsdag ble tiltalen sendt inn for retten – sa aktor Mariusz Słomka, distriktsadvokat fra Oświęcim, til PAP. Han la til at mannen kan bli dømt til 25 år eller livsvarig fengsel. 26-åringen ble funnet død av faren i en leilighet i Oświęcim i begynnelsen av november 2022.

Datteren Mia, som var flere år, og jentas far, Ingebrigt G., var imidlertid ikke der. Politiet begynte å forfølge mannen. Det er gitt barnevarsel for barnet. Etter noen timer ble mannen stoppet av danske tjenestemenn på en motorvei i København. Han kjørte en Volkswagen med Oświęcim-skilt. Fem år gamle Mia satt i baksetet.

En nordmann ble tiltalt for å ha drept en polsk kvinne. Han ønsket å kidnappe datteren sin

Resultatene av obduksjonen bekreftet at 26 år gamle Pamela Sz. fra Oświęcim døde av sår og blødninger. Mia ble plassert i omsorgen for bestefaren ved rettskjennelse.

21. desember i fjor gikk tingretten i København med på å utlevere nordmannen til Polen. Det skjedde 29. desember. 3. januar i år ble han siktet for drap og kidnapping av en mindreårig jente i Oświęcim statsadvokatembeter.

Etterforskere rapporterte at den mistenkte ga detaljerte forklaringer, men avslørte ikke omstendighetene rundt forbrytelsen. Ingebrigt G. sitter i varetekt. Han ble satt under psykiatrisk observasjon. De sakkyndige stilte ikke spørsmålstegn ved hans mentale helse verken på tidspunktet de påståtte handlingene ble begått eller under rettssaken.

Var du vitne til en viktig hendelse? Har du sett noe fascinerende eller sjokkerende? Vil du at vi skal beskrive et viktig tema? Skriv til oss! Du kan sende oss informasjon, bilder og opptak til info@radiozet.pl.

PAP – Marek Szafranski

You may also like

Leave a Comment