Home » Norge. Broen kollapset, biler krasjet i elven. Lastebilsjåfør: Jeg trodde jeg skulle dø [ZDJÊCIA] | utenriksnyheter

Norge. Broen kollapset, biler krasjet i elven. Lastebilsjåfør: Jeg trodde jeg skulle dø [ZDJÊCIA] | utenriksnyheter

by Connie Nielsen

Opp til en kollaps fra nesten 150 meters høyde broen på elven Gudbrandsdalslagen skjedde mandag før klokken 08.00 i byen Tretten, ca 200 km nord for Tretten Oslo. På tidspunktet for hendelsen var det en personbil og en lastebil på broen, begge kjøretøyene var kun sjåfører – melder den norske portalen aftenposten.no.

se videoen
Hendriks Emslift. nødoperasjon

Brokollaps i Norge. Lastebilsjåfør: Trodde jeg skulle dø

En mann som reiste i en bil gikk ut av kjøretøyet på egen hånd og nådde elvebredden. Lastebilsjåføren ble på sin side trukket av nordmannen elven av tjenestene som satte inn redningshelikopteret. Begge mennene ble behandlet av leger og ingen av dem fikk alvorlige skader.

Les mer informasjon fra landet og verden på Gazeta.pl-hjemmesiden

Terje Brenden, som kjørte bil da hendelsen skjedde lastebil sa han i et intervju med portalen lastebil.noat brua hadde kollapset på midten. – Asfalten foran meg begynte å stige toppmøtet ned og ned – nesten som om jeg så et jordskjelv. Plutselig ble det så bratt at jeg ikke klarte å gå lenger – meldte han. – Jeg trodde jeg skulle dø, men tiden min har ikke kommet ennå.

Skandinavene «intensiverer samarbeidet». Du vet hva Russland kan gjøre

Norge. Det er ikke den første kollapsen av broen de siste årene

Den kollapsede broen ble tatt i bruk i 2012. Den var 148 meter lang og 10 meter bred, den besto av to kjørefelt og et fortau for fotgjengere. Ordføreren i Oyer bei Tretten sa at broen var fullstendig ødelagt. Alt kollapset – sa det portalen siterer nyhetser.tv2.dk. Årsaken til kollapsen er foreløpig ikke kjent broen. Det er ikke det første slike arrangement i Norge De siste årene. I februar 2016 kollapset broen over Sjoa.

Skyting i OsloOslo. En skyting utenfor en LHBT-klubb. To personer er døde

*****

Hjelp Ukraina, bli med i samlingen. Du setter inn penger på nettsiden pcpm.org.pl/ukraina.

You may also like

Leave a Comment