Home » Norge gikk tom for dyre klokker på grunn av Erling Haaland

Norge gikk tom for dyre klokker på grunn av Erling Haaland

by Connie Nielsen

gå ut med Borussia Dortmund i mai ga han alle fotballspillerne Rolex-klokker, totalt 33 klokker priset til mellom 13.000 og 15.000 Euroog andre teammedlemmer, inkludert massører, fysioterapeuter og kokker, billigere omegaer for 5-7 tusen.

Familier gjør det spesielt å kjøpe en Rolex

Denne nyheten fikk umiddelbart norsk ungdom til å ønske seg slike klokker, som ble hovedgaven under konfirmasjonsseremoniene i mai. Nå nærmer de seg felles ferie jul og ifølge media bidrar hele familier til kjøp av en Rolex, Omega eller en billigere, men luksuriøs klokke for sønner, barnebarn og oldebarn. Selskaper som selger dem har rapportert at de ikke lenger er tilgjengelige.

Hver produsent av luksusklokker utpeker et spesifikt basseng for hvert land. Norge har bare fem millioner innbyggere, så det er lite og derfor fikk vi alltid et lite beløp, men det var nok. Våre lagre er tomme i år – forklart på den offentlige TV-kanalen NRK Halvor Bjerke, leder av landets største vaktkjede.

Jenter vil også være Haaland

Wenche Liansa en kjøpmann i Trondheim NRKat han får rundt hundre telefoner om dagen om en luksusklokke, mest en Rolex. Vi er lei av å forklare at ventetiden er flere eller til og med flere måneder understreket hun.

Det er en merkelig situasjon fordi vi kunne selge like mange Rolexer i løpet av en uke som vi gjorde et år før – bemerket Bjerke.

Nå blir de revet fra hverandre på nettauksjoner og brukte koster mye mer enn nye – la til.

fyrstikker Haland på landslaget har fått alle norske gutter til å ønske seg skjorter med nummer 9 og spillerens navn på ryggen. De distribueres av Norges Fotballforbund NFF og de koster 110 Euro.

I Norge jenter vil også være Haaland i dag – kommenterte Lars Olav Karlsen, president i landslagets fanklubb.

Han forklarte at det er så mange sosiale og formuesforskjeller i dagens Norge foreldre De kjøper barna det de vil ha, men de fattige har ikke råd til det. Det er for høy pris og foreldrene har økonomiske problemer fordi barna vokser så fort og skjorten de kjøpte i år passer ikke neste år Karlsen sa NRK.

På sendingen av stasjonen kom han med en appell NFFå senke prisen.

T-skjortene gikk tom i august

Kommersiell leder NFF Runar Pahr Andresen svarte «kjøp en størrelse opp så holder den 2-3 år».

Den andre drømmeskjorten er blå Manchester Cityogså med nummer 9, men de ble borte i august.

Produsenten forklarte oss at produksjonskapasiteten er utilstrekkelig og neste batch kommer ikke før i desember. Vi har allerede bestillinger for flere tusen og de koster 110 euro stykket Andre Gullord, sportsbutikkeier i Bergen, til NRK.

Zbigniew Kuczynski

You may also like

Leave a Comment