Home » Norsk millionær et av ni ofre for et snøskred i Alpene

Norsk millionær et av ni ofre for et snøskred i Alpene

by Connie Nielsen

Nordmannens nettoformue er anslått til 300 millioner dollar Euro. Politiet frigir ikke identiteten til ofrene, men informasjon om Braathens død er bekreftet av representanter for selskapet hans Braathen Eiendom – informerte TFO.

Fredag ​​ettermiddag var 43-åringen ute og gikk Albona skiområde i Klosterle am Arlberg i en gruppe på fire med en sertifisert snowboardguide.

«Den mektige snøplaten tok mannen bort»

Ifølge politiet ønsket gruppen å forlate toppen dumpling hode (2400 m) i retning Albona-dalstasjonen. – Da 43-åringen kjørte ut på rullebanen, brøt et enormt utbrudd løs Tallerken snøen som tok mannen med seg. Selv om den erfarne frikjøreren klarte å utløse kollisjonsputen, var den fullstendig dekket av snø – beskriver TFO.

Med en sonde ble han lokalisert av ledsagere på to meters dyp i løpet av få minutter. Etter 10 minutter ble han kastet ut under snøen, men til tross for umiddelbar gjenoppliving ble ikke nordmannen gjenopplivet. De kom med helikopter lege Redningstjenesten kunne bare bekrefte Braathens død.

I Østerrike har de fleste av dem vært på veien de siste dagene ulykker Skred forårsaket av kraftig snøfall gikk i Tyrol – tretten ble kun talt sist fredag ​​ved middagstid, de fleste av dem forårsaket ingen personskader.

You may also like

Leave a Comment